Geniet aan het strand bij de vakantiehuizen in Zweden

De strandvakantie in Zweden is nog wat minder bekend, toch is een verblijf in een vakantiehuis aan het strand in Zweden i een heerlijke plek om te ontspannen en tot rust te komen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zweden


Informatie

De strandvakantie in Zweden is nog wat minder bekend, toch is een verblijf in een vakantiehuis aan het strand in Zweden i een heerlijke plek om te ontspannen en tot rust te komen. Op de overzichtelijke website ontdekt u diverse mogelijkheden van gezelige accommodaties aan de Zweedse kust.

De kustgebieden in Zweden

Het kustgebied in Zuid Zweden bieden mooie stranden bij Skane, Halland en Blekinge. Deze vakantiehuizen in Zweden staat in een gebied met een relatief warmer en milder klimaat. Er liggen hier mooie stranden zoals het Riber kasteelstrand van 2,5km lang direct bij Malmö. De witte zandstranden van Simrishamn liggen in de regio Halland met hoge golven. Bij Varberg en Appelviken liggen stranden die zeer populair zijn bij de gezinnen met kids maar ook surfers dankzij de wind en stroming. Bij Karlskrona en Karlshamn in Blekinge ontdekt u mooie eilandengroepen. De stad Malmö is een sfeervolle stad met pleinen, terrasjes, stranden, winkelstraten, van alles wat. Het maritiem kenniscentrum SEA-U is een centrum in Malmö waar u daadwerkelijk in het water snorkelend kunt vissen en leren. Zuid Zweden biedt een ideale omgeving voor kano varen, fietsen, vissen, zwemmen, wandelen en fietsen.

Het kustgebied West Zweden wordt gevormd door Bohuslan. Vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Zweden ontdekt u hier schilderachtige plaatses als Smögen, Grebbestad, Lysekil en Fjällbacka. Aan de kust vindt u hier mooie jachthavens, en mooie rotskusten waar u fijn kunt zwemmen en varen en vissen. De kustlijn bij Goteborg biedt schilderachtige vissersdorpjes en uniek gevormde granieten rotsen en een gezellig bedrijvige bootcultuur. De dag van de Haring wordt hier op 6 juni gevierd met een groot evenement. Als u wilt, kunt u hier nog in ‘oude stijl’ vissen of op mosselsafari. Ontdek op het eiland Karingon de idyllische rode vissershutjes, kleine buitentoiletten en tuintjes, nog redelijk authentiek allemaal. De Kostereilanden zijn autovrij en u kunt hier een kustlijn met stranden en rotseilandjes bewonderen. De versgerookte vis ruikt hier nog lekkerder.

Het kustgebied in Oost Zweden met de Hoge Kust is een uniek stukje Zweden, eenvoudig te bereiken vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Zweden. De Hoge Kust is 100km lang en ligt aan de Botnische Golf. Een wandeling langs deze kust is prachtig, u vindt hier meerdere routes langs de granietrotsen en ruige eilanden in het water vlakbij. De steile kliffen reizen op uit het water al seen natuurlijk wonder, ze worden niet voor niets beschermd door de UNESCO. Het is het onderdeel van het nationaalpark Skuleskogen. Hier kunt u fantastisch wandelen, fietsen en zwemmen.
Andere kustgebieden vindt u bij Stockholm, waar 14 eilanden in de nabije omgeving van de stad liggen. Zeilen, kano varen, zwemmen of een boottocht maken zijn hier plezierige bezigheden. En dan is er nog de Scherenkust van Smaland met diepe baaien, langgerekte schiereilanden tot aan de Baltische Zee en de talloze rotseilandjes aan de kust. Er valt van alles te doen en te zien vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Zweden.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.