Ontdek de mooiste stranden met de vakantiehuisjes aan het water

Een vakantie aan het water in Nederland is een fantastische manier om te ontspannen. Zowel buitenlandse als binnenlandse toeristen bezoeken de Nederlandse stranden graag en vaak. Tijdens een strandvakantie aan de Noordzee... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Nederland


Informatie

Een vakantie aan het water in Nederland is een fantastische manier om te ontspannen. Zowel buitenlandse als binnenlandse toeristen bezoeken de Nederlandse stranden graag en vaak. Tijdens een strandvakantie aan de Noordzee kunt u genieten van spelletjes op het strand en zonnebaden tot afwisselende watersportactiviteiten. In de top tien van stranden in Nederland staat Zeeland op de eerste plaats met Zoutelande, de vijf Waddeneilanden staan hoog op de lijst van populairste bestemmingen. Er is geen definitie van een ideale strandvakantie, dat is voor iedereen weer anders, afhankelijk van het budget en de interesses. Een ding is voor iedereen gelijk; met de vakantiehuizen aan het water in Nederland kunt u onbezorgd genieten.

De stranden aan de kust

Er zijn eigenlijk drie groepen stranden en met de vakantiehuizen aan het water in Nederland kunt u van alle drie genieten. De eerste categorie zijn de Waddeneilanden. De eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog bieden een fascinerend aanbod van relaxen aan het strand, natuur, gezellige festivals, cultuur, historie en watersportactiviteiten. Terwijl u wandelt over de zeebodem, ervaart u de natuur van heel dichtbij, dit is een unieke ervaring. De Hollandse kust van Noord- en Zuid Holland als goede tweede heeft eveneens veel te bieden. Zo vindt u bij Callantsoog het breedste en witste strand van Nederland en de hoogste en breedste duinen vindt u bij Schoorl. Scheveningen is zeer populair vanwege de pier, het casino en talrijke uitgaansmogelijkheden. Fietsen en wandelen langs de Hollandse kust is heerlijk, met een vakantiehuisje aan het water in Nederland als uitgangspunt. Vergeet de kust van Zeeland ook niet, met de meeste zonuren van Nederland. Hier vindt u populaire badplaatsen als Cadzand, Dishoek, Domburg, Vlissingen of Renesse. Dankzij de natuurlijke omstandigheden kunt u bijna perfect duiken en snorkelen. De stranden zijn schoon. Bezoek de Deltawerken met een mooi staaltje van cultuur en geschiedenis vanaf de vakantiehuizen aan het water in Nederland.

Watersport op de waterplassen in Nederland

Vanaf de vakantiehuizen aan het water in Nederland kunt u kennis maken met de vele mogelijkheden van watersport. De Friese Meren zijn daar een prachtig voorbeeld van. Op deze meren kunt u zwemmen, varen, zeilen en surfen. Daarnaast worden jaarlijks evenementen georganiseerd waar vele bezoekers op af komen. De Sneekweek vormt het hoogtepunt van het watersportseizoen, een beter voorbeeld is er niet . De vaarroutes in Friesland, Drenthe en Overijssel zijn een perfecte manier om te genieten van de watersport in de natuur. Onder weg kunt u overal aanleggen voor een picknick, zwempartij of bezoek aan een dorp. Een vakantie aan het water in Nederland heeft vele gezichten.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.