U vindt de mooiste vakantiehuizen aan de Zeeuwsche wateren.

Vanaf de vakantiehuizen aan het water in Zeeland beleeft u plezier aan de vele vormen van ontspanning aan zee. Dit kan een strandwandeling met de hond zijn maar ook een uitdagende surftoer of een dagje luieren op het strand... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Zeeland

Speciale Vakantiehuizendeals in Zeeland


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen aan het water in Zeeland beleeft u plezier aan de vele vormen van ontspanning aan zee. Dit kan een strandwandeling met de hond zijn maar ook een uitdagende surftoer of een dagje luieren op het strand in de volle zon. Zeeland heeft met 650km aan kust en mooie plaatsen aan de kust veel te bieden. De Zeeuwse stranden staan bekend als de schoonste stranden van Nederland. U vindt aan de Zeeuwse kust familiestranden met strandwacht maar ook natuurstranden of stranden waar de watersport zoals surfen en zeilen de hoofdrol spelen. Op diverse stranden wappert de Blauwe vlag als waarborg voor mooie stranden in een schoon milieu. Er zijn diverse redenen om te kiezen voor een vakantie in Zeeland maar de aanwezige stranden zijn toch wel de grootste attractie voor velen. Houd er rekening mee dat de parkeerplaatsen niet altijd even groot zijn en dat u bijna altijd moet betalen voor uw parkeerplaats.

De stranden in Zeeland

Ontdek de diverse stranden vanaf de vakantiehuizen aan het water in Zeeland. Bij Cadzand lopen de stranden vanaf het natuurgebied Zwin tot aan Nieuwvliet met een lengte van 11km. Officieel vindt u in Zeeland geen naaktstranden maar er zijn wel een paar stranden waar het gedoogd wordt. U kunt hier het beste naar informeren bij uw vakantiehuis in Zeeland. Het strand bij Zoutelande is vijf kilometer lang en het staat ook wel bekend als het Zuiderstrand. Er is een EHBO post, u vindt hier ligstoelen, er zijn strandtenten. Wat u hier ook zult aantreffen zijn de kenmerkende strandhuisjes voor Walcheren. Buiten het hoofdseizoen is deze locatie populair bij de kitesurfers en gemotoriseerde parapenters. Vlissingen is een populaire trekpleister vanwege het strand en vanwege de stad zelf. Er liggen hier meerdere bekende stranden zoals het Badstrand, Nollestrand, Duinstrand, Westduin en het Boulevardstrand. U vindt hier de zogenaamde slaapstrandhuisjes, hier kunt u onder redelijke omstandigheden van uw nachtrust genieten en als u een stap buiten uw deur zet bent u op het strand, helemaal niet gek. Verken zelf de omgeving van uw vakantiehuis in Zeeland voor het strand wat bij u past.

Een vakantie in Zeeland

De sfeer van een vakantieverblijf bij de vakantiehuizen aan het water in Zeeland is uniek. U ervaart hier zeker de invloed van de vele gasten, dat ziet u terug in de voorzieningen voor de gasten en de restaurants en terrassjes. Aan de andere kant ervaart u hier nog steeds de tradities zoals de kerkgang op zondag in klederdracht en als u rondkijkt op het boerenland van Walcheren tijdens het hooien. De gezinnen kunnen rustig met de kinderen op stap en de jongeren kunnen ongestoord uitgaan in Renesse, dankzij het wederzijdse begrip wordt iedereen in zijn waarde gelaten met als resultaat een geslaagde vakantie voor iedereen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/