De vakantiehuizen aan het strand in Zeeland zijn fantastich EN voordelig

De vakantiehuizen aan het strand in Zeeland hebben hun deuren geopend voor hen die plezier beleven aan en strand- en watersportvakantie. Aan de Zeeuwse kust ligt ruim 650km aan strand, zand en zee, vissersdorpen en badplaatsen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zeeland


Informatie

De vakantiehuizen aan het strand in Zeeland hebben hun deuren geopend voor hen die plezier beleven aan en strand- en watersportvakantie. Aan de Zeeuwse kust ligt ruim 650km aan strand, zand en zee, vissersdorpen en badplaatsen. De Zeeuwse kust staat bekend om de korte afstand tussen de badplaatsen en dorpen en de zee, heel plezierig voor iedereen maar vooral voor hen die met kinderen op stap zijn of minder mobiel zijn. Twee andere belangrijke feiten over de stranden in Zeeland zijn; u vindt hier de schoonste stranden van Nederland, met de meeste zonuren en voorzieningen als speeltoestellen voor de kids en picknickbanken. Zeker voor de stranden in Zeeland geldt dat u hier verschillende soorten stranden aan zult treffen zoals rustige natuurstranden, familiestranden met strandwachten of de watersportstranden.

De stranden in Zeeland

Voor de meeste vakantiegangers die voor een vakantie in Zeeland kiezen beleven in alle rust of actief plezier aan het strand. Dit ziet u terug in de zeer volle parkeerplaatsen tijdens dagen als de zon hoog aan de hemel staat. We geven u graag wat voorbeelden van mooie stranden en badplaatsen. Bij Cadzand ligt ongeveer 11km aan Zeeuwse kust. Vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Zeeland kunt u er fijn zwemmen, zonnebaden en hier vindt jaarlijks het Cadzandse vlliegerfestijn plaats. De stranden bij Zoutelande zijn 5km lang en staan bekend als het Zuiderstrand. U vindt hier voorzieningen op het strand zoals ligstoelenverhuur en strandhuisjes. In het voor- en najaar is het strand een populaire locatie voor kitesurfen en parapenten. De stranden bij Nieuwvliet zijn kindvriendelijk. Met Eb kunt u genieten van de brede stranden. Honden zijn hier aangelijnd toegestaan. U zult zelf wel ontdekken dat er bij de stranden borden met mededelingen staan over vliegeren, wandelen met hond en paardrijden op het strand. Bij Breskens en Groede vindt u prachtige stranden vanaf de veerhaven van het dorp. Overal dus ook hier dient u te betalen voor een parkeerplaats, de controle hierop is streng en een bekeuring bij onbetaald parkeren is hoog. Vlissingen is een populaire bestemming vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Zeeland, zowel de stad als het strand. Het bekendste strand is het Badstrand of Boulevardstrand en dan komen Nollestrand, Duinstrand en Westduin. De mogelijkheden voor strandactiviteiten zoals zwemmen en zonnebaden en strandvolleybal en de watersportactiviteiten zoals surfen en zeilen en het maken van boottochten zijn goed verzorgd. Bij Westkapelle liggen de meest zuidelijke stranden van Nederland, mooie zandstranden aan de Zeeuwse Riviera.

De sfeer van een vakantie aan zee is in Zeeland uniek en herkenbaar. U vindt hier een mix van tradities en moderne clubs en uitgaansgelegenheden. Op zondag ervaart u in de steden en dorpen een nog actieve kerkgang. Het bijzondere is dat, dankzij wederzijds respect, dit geen problemen geeft. De vakantiehuizen aan het strand hebben al vele families en jongeren een plezierige vakantie bezorgd.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.