Proef de sfeer aan het water bij de vakantiehuizen in Noord Holland

Een vakantieverblijf in de vakantiehuizen aan het water in Noord Holland is comfortabel en gezellig. Bij de omgeving van deze accommodaties denkt u al gauw aan de Noordzee met aantrekkelijke strandvakanties... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Noord Holland


Informatie

Een vakantieverblijf in de vakantiehuizen aan het water in Noord Holland is comfortabel en gezellig. Bij de omgeving van deze accommodaties denkt u al gauw aan de Noordzee met aantrekkelijke strandvakanties en bruisende watersportvakanties. U kunt hier diverse badplaatsen bezoeken en langs de kust verspreid liggen mooie stranden. Het nationaalpark Zuid Kennemerland vormt een indrukwekkend achterland tussen de stranden van IJmuiden en Zandvoort. Een andere belangrijke toeristische trekpleister is de hoofdstad van Nederland, namelijk Amsterdam. Naast de oude stadsgedeelten kunt u hier op een unieke manier de stad verkennen vanaf het water. Een rondvaart door de grachten van de stad leiden u langs het smalste grachtenhuis of langs een stuk van de bloemenmarkt of maak een boottocht deels buiten de stad. De aanwezige grachten zijn sfeer- en gezichtsbepalend voor deze stad.

Cultuur in Noord Holland

Vanaf de vakantiehuizen in Noord Holland kunt u werkelijk alle kanten op als u wat culturele sfeer wilt opsnuiven. Een bezoek aan Amsterdam met de talloze markten en musea en historische monumenten is altijd een groot plezier als u van cultuur en historie houdt. U kunt het ook veel kleinschaliger houden met een bezoek aan Volendam waar u kunt kennis maken met de Nederlandse visserij, compleet met klederdracht en de heerlijkste visgerechten. Maak een Tulpenexcursie in Slootdorp, dat is toch echt wel typisch Nederland. Fietsen en wandelen vanaf de vakantiehuizen aan het water in Noord Holland is heerlijk. Op deze manier geniet u van de kustlijn, langs de kanalen en grachten van de speciale sfeer en natuur die het water met zich meebrengt. De stranden aan de Noordzee zijn een ander belangrijk onderdeel van de vakantie aan het water in Noord Holland.

De stranden aan de Noordzee

Het aanbod van stranden vanaf de vakantiehuizen in Noord Holland is groot. Hier volgen een paar voorbeelden van mooie stranden tussen Den Helder in het noorden tot aan Zandvoort. Als u voorkeur voor een badplaats heeft, gebruik internet voor het opzoeken van meer gedetailleerde informatie. Van alle stranden kunt u het volgende verwachten, namelijk rust – familievriendelijk – watersportmogelijkheden. De stranden bij Texel, dit is ook Noord Holland, bieden een prachtige mix van natuur, gezelligheid en romantiek, watersport in een eilandensfeer. Aan de Noordzeekust ligt bij Callantsoog een relatief rustig strand met intiem dorp en paviljoen. St Maartenszee is een vakantiedorp met mooie stranden vlakbij, wandel- en fietsmogelijkheden in een bosgebied of langs het strand aan het water. Bloemendaal aan Zee is een badplaats aan de Noordzee, het ligt prachtig tussen de IJmuiden en Zandvoort. Deze stranden zijn populair bij de jongeren onder andere vanwege de diverse gezellige uitgaansgelegenheden. Lees de informatieborden bij de stranden, daar vindt u de actuele informatie over de toegestane activiteiten op het strand zoals paardrijden, vliegeren, kamperen of wandelen met de hond op het strand. U vindt altijd een strand in Noord Holland voor een gezellige vakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.