De vakantiehuizen in Gelderland bieden ruimte en sfeer

Bij de vakantiehuizen aan het water in Gelderland kunt u ontspannen in een omgeving van comfort en ruimte, op de website zult u vele accommodaties aantreffen. Gelderland is op zich geen specifieke watersportbestemming zoals... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Gelderland


Informatie

Bij de vakantiehuizen aan het water in Gelderland kunt u ontspannen in een omgeving van comfort en ruimte, op de website zult u vele accommodaties aantreffen. Gelderland is op zich geen specifieke watersportbestemming zoals de Friese meren, dat wil niet zeggen dat u hier geen water vindt. De molens in Nederland zijn nauw verbonden met water. Zowel voor de buitenlandse bezoekers als vele Nederlanders is een bezoek aan een molen zoals bij Doetinchem een plezierige dagtocht. U vindt hier nog molens in werking zoals de Walmolen, Benninkmolen en de Aurora , deze malen het meel voor traditioneel gebakken brood. Er is een stichting die zich inzet voor het behoud van de molens die er nog zijn. In Arnhem kunt u het Nederlandse Watermuseum bezoeken. Hier ziet u onder andere de gevolgen van de rol die Prins Willem Alexander speelt in het watermanagement. U kunt hier watertests doen en andere proeven en wat dacht u van een ritje door het riool? Water speelt een belangrijke rol in het leven, luxe of eenvoudig, zonder water is een mens snel uitgedaan. Dit ziet u ook weer terug in het Openluchtmuseum in Arnhem. U vindt hier authentieke gebouwen, woningen en molens evenals ambachten in uitvoering. De tegenwoordige maatschappij kan niet zonder water en elektriciteit, bezoek met deze gedachten dit unieke museumpark, dit maakt het nog unieker.

Sportieve activiteiten op en bij het water

De Veluwe is een mooie bestemming voor een vakantiehuis aan het water in Gelderland. De Veluwse stranden zijn fijne plaatsen om te ontspannen bij de Randmeren , in de zomer met surfen en varen en kano varen en zwemmen, in de winter met schaatsen op natuurijs. Het strand Nulde en het Strand Horst of het Nuldernauw is uitgegroeid tot een actief watersportgebied, zeker ideaal voor surfers. Andere mooie stranden zijn Bussloo of het Heerderstrand, bij Bussloo vindt u een mix van activiteiten zoals zwemmen, vissen, wandelen, golfen, paardrijden, duiken, beter kan het toch niet ? Bij de Zandenplas vindt u een kleinschalig strand waar u ideaal kunt duiken. Iets heel anders maar ook heel plezierig is een middag kano varen op het Apeldoorns kanaal of een wandeling maken langs de beken of de oevers van de IJssel, beiden zijn heerlijk ontspannend in een eenvoudige en mooie omgeving. Rivierenland is nog een andere optie vanaf de vakantiehuizen aan het water in Gelderland. Dit gebied bestaat uit de Betuwe, Bommelerwaard en het land van Maas en Waal. U kunt fantastisch wandelen en fietsen in Rivierenland op prachtige routes zoals de Lingeroute, de Waalroute of de Grote Rivierenroute. Elk dorp in Rivierenland had vroeger wel een eigen korenmolen, u vindt nu nog hier 45 molens waarvan 7 poldermolens en 38 korenmolens. Ontdek de vele mooie plekjes bij de vakantiehuizen aan het water in Gelderland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/