Bij vakantiehuizen in Noord Brabant vindt u nog puur vakantieplezier

Bij de vakantiehuizen aan het water in Noord Brabant kunt u nog onbezorgd genieten van uw vakantie. Er wordt niet voor niets gezongen; ‘ het leven is goed op het Brabantse land’ dat geldt ook voor een Brabantse vakantie... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Noord Brabant


Informatie

Bij de vakantiehuizen aan het water in Noord Brabant kunt u nog onbezorgd genieten van uw vakantie. Er wordt niet voor niets gezongen; ‘ het leven is goed op het Brabantse land’ dat geldt ook voor een Brabantse vakantie op het water. Denkt u hierbij aan de Brabantse Wal waar u kunt varen, zeilen,surfen, kano varen. Op deze manier komt u langs dorpjes als Steenbergen, Dinteloord en De Heen. Op de Binnenschelde kunt u eindeloos kitesurfen. Noord Brabant staat niet bekend als watersport provincie, maar toch vindt u hier vier toeristische vaarroutes zoals de Maasroute, Brabantse Kanalenroute, Maas Waalroute en de West Brabantroute samen goed voor ruim 600km aan vaarplezier. Andere mogelijkheden voor watersport activiteiten vindt u bij een recreatieplas zoals Schaartven met visplas, zwemvijver of ontdek het recreatiestrand bij Eersel waar u kunt waterfietsen, surfen, ontdek de kabelbaan hier en ontspan aan het water. Bij Westerhoven kunt u waterskiën op de Kempervennen. Bij het strandpark Aquabest in Best vindt u een mooi goudgeelstrand met een waterskicentrum. Mogelijkheden genoeg vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Noord Brabant.
Een andere natuurlijke mogelijkheid voor buitenactiviteiten op het water in de natuur is het unieke natuurgebied de Biesbosch. Dit nationaalpark is een bos- en waterrijk gebied met zoetwater waar u fantastisch kunt varen, genieten van de natuur, vogels kunt spotten. Er liggen talloze kleine eilandjes in dit gebied, de diverse diersoorten vinden hierdoor altijd wel hun plekjes waar ze juist naar op zoek waren en de mensen ervaren hier een bijzondere rust en natuurlijke uitstraling.

Andere bezienswaardigheden in Noord Brabant

Vanaf de vakantiehuizen aan het water in Noord Brabant kunt u fantastisch fietsen en wandelen in de omgeving. Een van de dagjes uit vanaf uw vakantie accommodatie is een bezoek aan het attractiepark de Efteling. Het werd in 1952 geopend als sprookjespark in Kaatsheuvel, het is nu uitgegroeid tot een park met rustige en spectaculaire attracties voor kleinere en grotere kinderen inclusief de ouders. Liefhebbers van gezellige steden kunnen denken aan Den Bosch met de historische binnenstad of Breda met de haven, kathedraal en de gezellige Grote Markt. Als u het leuk vindt u om wat actiever bezig te zijn, kiest u dan voor het Sneeuwattractiepark Skidome waar u de wintersport kunt ‘oefenen’ of het Safaripark Beekse Bergen of kies voor het skydive centrum in Roosendaal. In dit centrum kunt u kunstmatig leren skydiven met turbines en tunnels. Een vakantieverblijf in Noord Brabant kunt u net zo actief of rustig invullen als u zelf wilt. Een vakantie met kinderen ziet er natuurlijk anders uit als een romantisch weekendje aan het water. Een vakantiebestemming als Noord Brabant heeft jong en oud wat te bieden.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.