De vakantiehuizen aan het water in Zuid Holland zijn gezellig

De vakantiehuizen aan het water in Zuid Holland staan in een prachtige provincie met een landschap van duinen aan de Noordzeekust en het vlakke polderland, de Rijn Maasdelta, de Randstad en het Groene Hart... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuid Holland


Informatie

De vakantiehuizen aan het water in Zuid Holland staan in een prachtige provincie met een landschap van duinen aan de Noordzeekust en het vlakke polderland, de Rijn Maasdelta, de Randstad en het Groene Hart en tot slot de Zuid Hollandse eilanden. De Bollenstreek direct achter de duinen is een duingebied rond Katwijk. De Hollandse Biesbosch is onderdeel van het nationaalpark de Biesbosch, deels liggend in Brabant. De Zuid Hollandse eilanden zijn tegenwoordig onderling verbonden met bruggen, tunnels en dammen. Elk landelijk gebied vertoont wel tekenen van verstedelijking. Het eiland Tiengemeten is het enige echte eiland wat u nu nog zult aantreffen in Zuid Holland.

Mooie natuur in Zuid Holland

U vindt nog wel degelijk rust en ruimte in de omgeving van de vakantiehuizen aan het water in Zuid Holland. De Nieuwkoopse Plassen is een oase van rust in het Groene Hart, ondanks de drukte van de stad vindt de mens, de unieke flora en fauna hier alle rust die nodig is op dat moment. Op deze plassen kunt u vanaf de vakantiehuizen aan het water in Zuid Holland kano varen, vogelsoorten spotten, wandelen langs het water. Het bezoekerscentrum van de Nieuwkoopse plassen is een goed begin van een wandeling, boottocht of fietsroute in de omgeving. De Vlietlanden is een mooi laagveengebied met een historische Nederlandse natuur. U kunt door dit gebied prachtig kano varen, deze kunt u op locatie huren. U vindt hier veel open water met bevaarbare vaarten, behoorlijk breed. U kunt hier eindeloos vogels spotten. De Voornes Duin ligt niet ver weg en biedt veel rust en stilte en natuur, de wandelroutes zijn het proberen waard. De aanwezigheid van molens in het landschap verwijzen vaak naar de aanwezigheid van water in de omgeving. U kunt diverse molens bewonderen vanaf de vakantiehuizen aan het water in Zuid Holland. Denkt u hierbij aan de Stellingmolen-korenmolen bij Krimpen aan de IJssel, de Roode Leeuw uit Gouda of wat dacht u van de Rood in Delft. Voor gedetailleerde informatie kunt u het beste informeren op de locatie, bijvoorbeeld op welke dagen de molen maalvaardig is.

Stranden in Zuid Holland

De stranden vormen een belangrijke attractie voor de vakantiehuizen aan het water in Zuid Holland. In Scheveningen liggen mooie stranden. In het plaatsje zelf wordt nog plaatselijk klederdracht gedragen, als u er nu komt kunt u zich niet voorstellen dat het een voormalig vissersdorp was. Nu bruist het van activiteiten en kunt u van alles bewonderen zoals de Vuurtoren of de Gedenknaald, de Boulevard en de Pier, het Kurhaus of de Nieuwe Badkapel. De gezellige en levendige stranden trekken veel dagjestoeristen zowel Nederlanders als Duitsers. Ouddorp is een andere badplaats en het ligt op Goeree Overflakkee. Bij de Brouwersdam kunt u bijna ideaal surfen en zeilen. Een watersportvakantie in Zuid Holland is altijd een succes.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.