Boek nu uw voordelige vakantiehuis aan het strand in Zuid Holland

Ontdek de plezierige Zuid Hollandse kust vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Zuid Holland. U vindt hier een afwisselende kustlijn met bruisende badplaatsen als Scheveningen en gezellige dorpen als Ouddorp, rustige stranden en watersportstranden. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Zuid Holland


Informatie

Ontdek de plezierige Zuid Hollandse kust vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Zuid Holland. U vindt hier een afwisselende kustlijn met bruisende badplaatsen als Scheveningen en gezellige dorpen als Ouddorp, rustige stranden en watersportstranden. De vakantie aan zee in Nederland is zeker de moeit waard. U kunt kiezen uit diverse badplaatsen en stranden.

Badplaatsen en stranden aan de Zuid Hollandse kust

Scheveningen is een van de populaire badplaatsen van Nederland vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Zuid Holland. U vindt hier amusement in de vorm van casino, musea, winkelpromenade, strandclubs, surfscholen en strandfeesten. De pier van Scheveningen is een van de hoogtepunten, maar dit geldt eigenlijk ook voor de onderwaterwereld van Sea Life Scheveningen of de Beeldentuinen aan zee in de duinen. Het dorp Ouddorp op Goeree Overflakkee heeft een heel eigen sfeer met kust, natuur en ruimte. Wat u misschien hier niet zou verwachten is de aanwezigheid van vier stranden zoals Brouwersdam –surfparadijs, Kuststrand Vuurtoren, Strand Noord en Kuststrand Flauwe Werk. Op het Grevelingenmeer kunt u werkelijk bijna alle vormen van watersport verwachten. Als u liever passief geniet, kiest u dan voor een rondvaart op het meer, ook heerlijk en onstpannend. Noordwijk ligt in de Bollenstreek, daar komt ook de naam Bloembadplaats van Europa vandaan. U vindt hier plezierige brede witte stranden en strandactiviteiten voor het hele gezin. De Keukenhof ligt om de hoek. U vindt hier 13km aan lange zandstranden. Oostvoornde is bedeeld met twee stranden namelijk het Maasvlaktestrand en het voormalige autostrand-nu niet meer toegankelijk met de auto. Hier vindt u praktisch goed verzorgde omstandigheden voor een surfvakantie, parasailen en zeekajakken. Op het zuidwesten liggen mooi beschutte stranden voor gezinnen met kinderen. Het strand van Katwijk is een van de bekendere bestemmingen vanaf de vakantiehuizen in Zuid Holland, bekend van de oudste vuurtoren aan de Nederlandse kust en de kleine witte kerk. Vanaf de boulevard kunt u prachtig wandelen naar het natuurgebied Meijendal. Voor alle stranden geldt het zelfde, let op de borden met mededelingen over wandelen met de hond op het strand, vliegeren. Elk strand heeft zijn eigen regels, op deze manier is er van alles mogelijk en meer dan u denkt. De Hoek van Holland is heerlijk vanaf de vakantiehuizen in Zuid Holland. U kunt hier lekker uitwaaien aan het strand, u vindt hier mogelijkheden voor watersport, u kunt hier lekker uit eten, Rotterdam ligt om de hoek voor wat cultuur of een avondje stappen. De stranden zijn kindvriendelijk met speeltoestellen op het strand, de watersporters zullen voor het kuststrand Rechtestraat kiezen, voor surfen en voor vliegeren. Vanaf de boulevard kunt u bijzonder schepen kijken, wat winkelen of wat drinken op een terrasje. U leest het goed, er valt van alles te beleven vanaf de vakantiehuizen in Zuid Holland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.