Weekendje weg aan het water Nederland

Het boeken van de vakantiehuizen voor een weekendje weg aan het water in Nederland is een goed begin van een korte werkonderbreking. Ontspannen aan het water kan op vele manieren zeker in een land als Nederland met... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Nederland


Informatie

Het boeken van de vakantiehuizen voor een weekendje weg aan het water in Nederland is een goed begin van een korte werkonderbreking. Ontspannen aan het water kan op vele manieren zeker in een land als Nederland met relatief veel water. Op de website zult u diverse alternatieven aantreffen, op deze manier is er voor iedereen wel wat wils. Zo kunt u denken aan de Noordzeekust of de Waddeneilanden maar een watersportvakantie aan de Friese Meren bruisen en spetteren ook van activiteiten. Een weekendje weg in Nederland leent zich uitstekend voor een korte pauze van de dagelijkse activiteiten, op deze manier kunt u net even uw batterij opladen voordat deze echt leeg zou raken en dan bent u soms net te laat.

De Friese Meren

De Friese Meren zijn een van de mogelijke locaties voor de vakantiehuizen voor een weekendje weg aan het water in Nederland. Jaarlijks komen er steeds meer internationale fans van watersport naar de Friese Meren vanwege de goede voorzieningen, de sfeer en de prachtige natuurlijke omgeving. Alle meren zijn onderling met elkaar verbonden door riviertjes, kanalen en grachten. De Elfstedenroute of de Turfroute zijn twee bekende routes. Bij elke route staat duidelijk aangegeven welke boten hier aan kunnen deelnemen, op deze manier kan iedereen onbezorgd genieten van de tochten. De Sneekweek in Sneek is een van de topevenementen rond de watersport waar werkelijk duizenden mensen op af komen. Andere watersportactiviteiten op de Friese Meren zijn zwemmen, sportvissen, zeilen en surfen.

De Waddeneilanden

De vakantiehuizen voor weekendje weg aan het water in Nederland staan op de mooiste plekjes, denkt u hierbij aan de Waddeneilanden. De eilanden Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog bieden allemaal in hun eigen stijl diverse mogelijkheden van watersportactiviteiten, uiteraard afhankelijk van de natuurlijke omstandigheden. Zeilen, surfen en zwemmen kunt u bijna overal, een bijzondere activiteit in deze omgeving is het wadlopen. Wadlopen is wandelen over de zeebodem bij laagtij waarbij u vaak zeedieren en vogels kunt spotten, u gaat altijd met een gids op stap. Daarnaast vindt u op deze eilanden veel cultuur in de vorm van tradities, gewoontes en musea.

Aan de Zeeuwse Kust

De Zeeuwse Kust is een veelbelovende locatie voor de vakantiehuizen voor weekendje weg aan het water in Nederland. Zeeland is een populaire vakantiebestemming zowel nationaal als internationaal. De stranden zijn schoon en de kust van Zeeland heeft een lengte van 650 km. Zeeland zou de meeste zonurenen van Nederland opvangen en de badplaatsen liggen nooit ver weg van het strand. Bij de Brouwersdam kunt u surfen onder plezierige natuurlijke omstandigheden. Langs de hele kust kunt u uitrustingen huren voor zeilen, surfen en waterskiën. Dit zijn slechts drie mooie locaties voor uw vakantiehuis aan het water, er zijn er veel meer in Nederland Waterland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.