Vakantiehuizen aan het water in Friese Meren

Friesland is een waar waterparadijs! De Friese Meren trekken jaarlijks vele duizenden watersporters, de watersport biedt veel plezier, ook de flora en fauna zijn uniek... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Friese Meren


Informatie

Op vakantie aan de Friese meren, een waterparadijs!

Friesland is een waar waterparadijs! De Friese Meren trekken jaarlijks vele duizenden watersporters, de watersport biedt veel plezier, ook de flora en fauna zijn uniek. Ga mee op een korte ontdekkingstocht wat een vakantie aan de Friese meren u te bieden heeft.

Waar en wat op de Friese Meren?

- Het Sneekermeer is nu een van de bekendste meren in Friesland, heeft allerlei watersport faciliteiten, van waterskiën tot surfen en zeilen en ga zo maar door
- De Burgumermeer biedt ook een gevarieerde selectie van waterpret waar u volop kunt vissen en fietsen
- Het Tjeukemeer is ideaal voor wandelaars, golfers, fietsers, paardensport liefhebbers en natuurlijk watersporters. Wist u dat er maar liefst 24 meren zijn in Centraal- en Zuid/West Friesland? Een vakantie aan de Friese meren geeft u direct de gelegenheid om een paar echte authentieke Friese dorpen en plaatsen te zoeken zoals Joure, Sneek en Heerenveen, met hun historische gebouwen en gezellige centra.

Zeilen en watersport evenementen, geniet van elk seizoen

Of u nu besluit voor een verblijf in de natuurlijke omgeving van de Waddenzee, het nationaal park Lauwersmeer of ergens anders op de Friese Meren, u komt nooit tekort aan leuke uitstapjes. Kies een bungalow op een vakantiepark direct aan het Burgumer meer. U kunt zelfs uw eigen boot mee nemen, u kunt deze ook gewoon huren. Nabij het Suameer of in het Vries Sumar in de gemeente Bergum, kunt u uitstekend fietsen langs natuur, weilanden en leuke dorpjes bezoeken zoals Suwald, Garijp en Burgum. U kunt een fiets en een boot huren bij het park, er is ook een indoor waterparadijs. Men kan zeillessen nemen tijdens het hoogseizoen. Tussen het Tjeukemeer en de Langweerderwielen, in de buurt van Sint Nicolaasga en Langweer vindt u de combinatie van de majestueuze bossen en meren te vinden. Dit is de ideale keuze voor een vakantie in de buurt van water voor alle sportliefhebbers: er is waterpret evenals wandelen en fietsen, paardrijden en ga zo maar door. Geniet van elk seizoen bij de Friese meren, u zult er een geweldige tijd hebben.

Een rondleiding door de stad en langs de Friese meren

Er zijn tal van interessante steden die u met een bezoek kunt vereren. Stavoren aan het IJsselmeer bijvoorbeeld, het is aan drie zijden ingesloten door het meer. Het standbeeld De Vrouwe van Stavoren en het stadhuis zijn natuurlijk iets wat u niet mag missen. Er zijn tal van evenementen die u kunt bezoeken direct aan het strand, evenals water sporten die u kunt beoefenen. Lemmer is nog een andere halte die u kunt aandoen voor uw vakantie aan het Friese water, het is een van de belangrijkste bodem visserijhavens in het land. Er is een vuurtoren en een aantal goed bewaard gebleven monumentale gebouwen. Sneek is de watersport hoofdstad van Friesland. Tijdens de zomer zijn er grote evenementen, en ook de stad heeft een aantal prachtige grachten en de beroemde Waterkering. Al met al kunt u kiezen uit verschillende vormen van cultuur, evenementen, bezienswaardigheden en ga zo maar door voor een geweldige vakantie aan de water.

Op vakantie met het gezin aan de Friese Meren, neem ook uw huisdier met u mee Als u besluit om een vakantie met het gezin te nemen op de Friese meren vindt u tal van mogelijkheden voor het creëren van een aantal fantastische herinneringen samen. Wanneer u een huisdier vriendelijke vakantiehuis huurt, kunt u uw huisdier (hond, kat, cavia of parkiet) met u mee nemen en genieten met het volledige gezin. Barbecueën en lange wandelingen op de oevers, wandelen en fietsen om nog veel meer plezier. Bezoek het eiland Ameland en of de Aqua Zoo in Leeuwarden, of maak een fietstocht om het IJsselmeer, vergeet het uitzicht op Noordkaap niet. Maak uw gezinsvakantie bijzonder door te wandelen en fietsen in het Nationaal Park Drents-Friese Wold of door een boottocht te maken over een van de Friese meren. De Hindeloopen fietsroute voert u door Friesland en u kunt ook een bezoek aan de Hanzesteden Workum en Hindeloopen.

Kiezen voor een vakantie in de buurt van water op de Friese Meren:

- Sneekermeer is een prachtig meer met volop mogelijkheden voor watersport - Het Tjeukemeer is ideaal voor wandelaars, fietsers, paardensport liefhebbers en natuurlijk watersporters
- Een bezoek aan het eiland Ameland en het natuurcentrum is meer dan de moeite waard
- De Aqua Zoo in Leeuwarden en fietsen rond het IJsselmeer is ook voor de kleintjes erg leuk
- Een cultureel en culinair uitstapje naar Friese steden als Sneek, Stavoren en Lemmer bieden een fantastisch uitstapje, alles is hier voorhanden: winkels, restaurants en cafés.

Boek uw vakantiehuis in de buurt van het water aan de Friese Meren, het is gemakkelijk om hier een vakantie te plannen! U heef al het nodige comfort en veel leuke dingen te doen in ieder seizoen. Profiteer van de exclusieve last-minute aanbiedingen en geniet van de beste deal op een prachtige accommodatie aan het water!


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.