Geniet maximaal van de natuur bij de vakantiehuizen in Nederland

De natuurgebieden in Nederland nemen nog steeds in aantal toe en worden gelukkig goed beschermd. De vakantiehuizen in de natuur in Nederland staan op schitterende locaties, dat heeft geen verdere uitleg nodig. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Nederland


Informatie

De natuurgebieden in Nederland nemen nog steeds in aantal toe en worden gelukkig goed beschermd. De vakantiehuizen in de natuur in Nederland staan op schitterende locaties, dat heeft geen verdere uitleg nodig. In elke Nederlandse provincie vindt u wel een of meer mooie natuurgebieden. We geven u gewoon wat voorbeelden en het is aan u voor welke provincie u kiest.

Diverse natuurgebieden in Nederland

In de provincie Zeeland vanaf de vakantiehuizen in de natuur kunt u het gebied Zuidwest Zeeland verkennen. De hoofdrol spellers zijn zon, zee en zand maar er is meer. Het is onderverdeeld in drie nationale landschappen met Walcheren, Zeeuws Vlaanderen en Zuid Beveland. Dit gebied heeft een goede reputatie opgebouwd bij de toeristen. De natuurlijke omgeving is prachtig, de culinaire verwennerij is van hoge kwaliteit en u kunt op zondag winkelen. Het landschap van kreken, weilanden en dijken geeft deze provincie een heel eigen sfeer en talloze mogelijkheden voor gezellige buitenactiviteiten met behoud van de natuur. Op Schiermonnikoog, een van de vijf Waddeneilanden, biedt een bijzonder landschap met stranden, duinen, bossen, kwelders, polders, wadden en plassen. Dit eiland leent zich uitstekend voor een rustige vakantie, fietsvakantie en wandelvakantie. Liefhebbers van unieke flora en fauna kunnen hier uitstekend uit de voeten. De Westerplas is een paradijs voor de vogelspotters. Wadlopen is een wandeling over de zeebodem maken bij laagtij met gids, dit is het toppunt van een actieve vakantie in de natuur . De Maasduinen liggen in Noord Limburg, tussen Nijmegen en Venlo. Het landschap kunt u omschrijven als bossen, heidevelden, vennen, stuifzanden,, meren. Verwacht hier niet dat u plezierig kunt vissen, daar is de kwaliteit van het water niet goed genoeg voor. Ontdek deze langste rivierduingordel vanaf de vakantiehuizen in de natuur in Nederland. De natuurlijke balans van de weiden wordt natuurlijk geregeld door de kuddes schapen, geiten en runderen. Een wandeling of fietstocht in deze omgeving is heerlijk als u van rust of natuur houdt. Als u iets meer actie wilt, kiest u dan voor paardrijden of mountainbiken. Zuid Kennemerland is een prachtig gebied van duinen, stranden en polders. U vindt hier brede stranden en schone duinen. Dit nationaalpark Zuid Kennemerland was een voormalig jachtgebied van de rijke burgerij uit Amsterdam. Nu mag iedereen er van genieten op de fiets, mountainbike of tijdens een wandeling. De Hoge Veluwe is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden in de omgeving van de vakantiehuizen in de natuur in Nederland. Wandelen en fietsen op de witte fietsen van het park is een van de plezierige bezigheden op het park. Daarnaast kunt u hier het Kroller Muller museum ontdekken of het St Hubertus Jachthuis bezoeken. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van mooie natuurgebieden in de omgeving van mooie vakantie accommodaties. U weet nu waar u moet zoeken, kies een mooie locatie voor uw volgende droomvakantie.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/