Romantische Vakantiehuizen Duitsland

Duitsland is misschien niet het eerste land waaraan u denkt voor een romantische vakantie. Maar in Duitsland kunt u heerlijk genieten van een romantische vakantie voor twee! U kunt samen de natuur gaan verkennen... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Duitsland


Informatie

Duitsland is misschien niet het eerste land waaraan u denkt voor een romantische vakantie. Maar in Duitsland kunt u heerlijk genieten van een romantische vakantie voor twee! U kunt samen de natuur gaan verkennen of juist in een stad verblijven. Door de veelzijdigheid van het land is alles mogelijk! U kunt gedurende uw vakantie naar Duitsland genieten van gezellige terrasjes, de modesteden, kuuroorden, de gevarieerde cultuur en de prachtige groene natuur! Als u dichtbij huis een romantische vakantie wilt is Duitsland ideaal en wanneer u uw vakantie last minute boekt gaat u ook nog weg voor een scherpe prijs!

Romantische vakantie voor twee in Nürnberg

U zou ervoor kunnen kiezen om van een vakantie in het Duitse Nürnberg te genieten. Het is een stad met vele culture bezienswaardigheden en schatten. Zo kunt u samen het Museum voor Kunst en Design bezoeken, de Keizerburcht of naar de historische stadswijk. Door de gehele stad ziet u de rijke geschiedenis van Nürnberg terugkomen. U kunt samen het bruisende centrum ontdekken, waar een gezellige en bijzondere sfeer hangt.

Genieten van een romantische vakantie voor twee in Berlijn

Deze stad staat in Duitsland bekend als hip en modern. Maar in Berlijn kunt u ook cultuur bezichtigen en meer leren over de geschiedenis van deze stad. Zo zou u een bezoek kunnen brengen aan de Berlijns muur, Brandenburger Tor, Berliner Dom, Checkpoint Charlie en de vele andere bezienswaardigheden. U kunt ook samen een dagje gaan winkelen en door de Berlijnse straten kunnen slenteren. In het KaDeWe, Schlossstrasse en Alexa kunt u erg goed winkelen. Na een dagje vol activiteiten kunt u samen een drankje doen of een hapje eten in één van de vele sfeervolle cafés of restaurants. Zo zou u het romantische restaurant Hartmanns kunnen bezoeken.
In Berlijn zult u de vele winkels, de goede keuken, het leuke uitgaansleven en de prachtige architectuur en cultuur niet snel zat raken.
Naast Berlijn kunt u natuurlijk nog uit vele andere steden in Duitsland kiezen voor een romantische vakantie voor twee! Wilt u zo snel mogelijk samen op vakantie? Dan is het aan te raden bij de last minute aanbiedingen te kijken!

Romantische vakantie voor twee in de Duitse natuur

Naast de steden kunt u ook andere soorten vakanties beleven in Duitsland. Over heel Duitsland is prachtige natuur te vinden, die zeker de moeite waard is om te bewonderen. Samen heerlijke wandelingen maken door de prachtige natuur, genieten van de mooiste uitzichten en van de rust. Bekijk de prachtige bergen, flora en fauna, betoverende meren en de prachtige stranden.
Duitsland heeft alles voor een romantische vakantie voor twee, zoals de wijngaarden en de rivierlandschappen. Doordat Duitsland zoveel te bieden heeft kan iedereen hier zijn eigen ultieme romantische vakantie beleven.
Ga samen op een romantische vakantie voor twee in de natuur of in de drukke gezellige steden van Duitsland. Geniet van de heerlijke lokale maaltijden, de prachtige cultuur en de heerlijke sfeer die in de steden hangt. U kunt alle accommodaties en last minute aanbiedingen naar Duitsland vinden op Bungalow.Net!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/