Vakantiehuizen aan het strand Duitsland

De strandvakantie in Duitsland op Rügen in Usedom is een bijzondere vakantie. Het eiland Rügen bestaat uit mooie stranden en drie natuurgebieden zoals hoge krijtrotsen bij Konigsstuhl bij Jasmund. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Duitsland


Informatie

De strandvakantie in Duitsland op Rügen in Usedom is een bijzondere vakantie. Het eiland Rügen bestaat uit mooie stranden en drie natuurgebieden zoals hoge krijtrotsen bij Konigsstuhl bij Jasmund. De historische badplaats Binz met duinen, krijtrotsen, baaien en brede stranden bieden veel vakantieplezier. Op Binz werd in 1893 het eerste kuuroord geopend. De witte stranden bij de Hiddensee zijn een perfecte locatie voor een vakantie aan de Duitse kust. Op Usedom vangt u de meeste zonuren. U vindt hier luxe badplaatsen als Bansin, Heringsdorf en Ahlbeck samen de Kaiserbäder geoemd vanwege de historische bezoeken van de keizerlijke familie. Op Rügen kunt u kiezen voor een visrestaurant, de vuurtoren bezoeken. Een wandeling langs de kust of in de duinen maken is heerlijk in de ze omgeving.

Ontdek de Duitse Oostzeekust tijdens de strandvakantie

De strandvakantie in Duitsland aan de Duitse Oostzeekust is compleet en populair. Maak kennis met de eilandjes zoals Fehmarn. Hier vindt u een perfect surflocatie aan de Duitse kust. De mooie zandduinen vormen een mooie vakantiebestemming voor het hele gezin. Heiligendamm is de oudste badplaats met een sfeervolle promenade en een schitterend zandstrand. Bezoek deze Witte stad aan de zee. Het Timmerdorferstrand bij Lubeck is een gezinsvriendelijk strand. De watersportrecreatie viert hier hoogtij. Kuhlungsborn is de grootste badplaats in Duitsland. Het zandstrand is zes kilometer lang met op de achtergrond de vele oude villa’s van weleer. Als u het leuk vindt, kunt u een van de havensteden bezoeken zoals Lubeck, Rostock en Stralsund.

Verwen uzelf met een actieve en gezellige vakantie aan het strand

De strandvakantie in Duitsland staat voor ontspanning aan het water. De natuurlijke omstandigheden voor surfen en zeilen is bijna ideaal. Bezoek het kunstenaarsdorp Ahrenshoop of geniet van de strandmeren in de Bodden. Boltenhagen is een oudere badplaats met schone stranden waar het hele gezin geniet van een natuurlijk strand. Warnemunde is een badplaats met een bruisende uitstraling en brede zandstranden. Als u van rust en natuur houdt is de Hiddensee uw locatie voor een strandvakantie, verboden voor auto’s en rotsen als achtergrond van uw strand. Bij Gohren ligt negen kilometer zandstrand en een gezellige jachthaven. In Travemunde vindt u een mix van historie en strand. U kunt hier ideaal zeilen. De promenade en het betaalstrand is zeer goed verzorgd. Er is voor ieder wat wils.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.