Kies voor de sfeervolle vakantiehuizen in de bergen in Duitsland

De vakantiehuizen in de bergen in Duitsland staan klaar voor u met comfort en gezelligheid. Duitsland heeft veel te bieden op het gebied van de natuur, de bergen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Duitsland


Informatie

De vakantiehuizen in de bergen in Duitsland staan klaar voor u met comfort en gezelligheid. Duitsland heeft veel te bieden op het gebied van de natuur, de bergen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Denkt u hierbij aan de bergen van de Eifel, de Harz, het Sauerland of het Zwarte Woud. We geven u graag wat informatie over al de vier gebieden.

De Eifel

De Eifel is een middelgebergte in Duitsland met een schitterend landschap van bergen, dorpen en bossen. U vindt hier een aantrekkelijk wandellandschap langs kastelen, burchten en kastelen, meren, watervallen en mineraalbronnen. Het Laachermeer is een paradijs voor de liefhebbers van watesport. U kunt met een gerust hart zomer en winter voor de vakantiehuizen in de bergen in Duitsland kiezen. In de sneeuwrijke winters ziet het gebied er weer heel anders uit , voor de een wat romantischer en voor de ander wat aantrekkelijker vanwege de diverse wintersportmogelijkheden. De toermotorrijders vinden in de Eifel de prachtigste routes voor het genieten van de motorsport en de natuurlijke omgeving. Als u er dan toch bent, probeer een van de plaatselijke wijnen bijvoorbeeld een moezelwijntje.

De Harz

Voor de vakantiehuizen in de bergen in Duitsland is de Harz een prachtige bestemming en locatie. Het gebied is niet groot met 110km lang en max 40km breed. De Harz is een relatief dunbevolkt gebied, u vindt hier wel prachtigebossen en natuurpaden in een heuvelachtig-bergachtig landschap. De mijnbouw was jarenlang een belangrijke bron van inkomsten, de voormalige Rammelsbergmijnen worden beschermd door de UNESCO. Als bezoeker en toerist kunt u genieten van romantiek, gezelligheid en rust. De sportieve buitenactiviteiten die u hier zult aantreffen zijn wandelen, fietsen, mountainbiken, kano varen, bergbeklimmen, langlaufen, natuurlijk altijd afhankelijk van het seizoen met al of niet sneeuw of zon of warmte. Voor alle gebieden geldt dat u hier elke maand van het jaar kunt genieten, actief en passief, van cultuur en natuur.

Sauerland en het Zwarte Woud

Zowel het Sauerland als het Zwarte Woud zijn mooie bestemmingen voor uw vakantiehuis in de bergen in Duitsland. Het Sauerland staat bol van natuurlijke schatten zoals de berghellingen bij Winterberg en Willingen voor de wintersport, de meren zoals het Biggemeer of het Diemelmeer voor waterspoortactiviteiten, de grotten van Iserlohn voor unieke natuurhistorische cultuur, oude dorpen voor een gezellige pitstop onderweg. Het Zwarte Woud staat voor mooie en ongerepte gebieden met zomer en winter sportieve buitenactiviteiten op redelijke hoogtes. U kunt kiezen voor een gezellige wintersportvakantie, een ontspannende wellnessvakantie, wandelen en mountainbiken en klimmen in de bergen als er geen sneeuw ligt. Een ding heeft elk gebied gemeenschappelijk; u wordt gastvrij ontvangen met de heerlijkste gerechten, wijnen, bieren en likeuren. Duitsland ligt om de hoek voor de Nederlanders, dus de afstand hoeft geen probleem te zijn.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.