Romantische Vakantiehuizen in Sauerland

Romantiek wordt verschillend waargenomen door iedereen... ben u zo iemand die romantiek en schoonheid ziet in uitgestrekte natuurgebieden, glooiende heuvels, weelderige bossen en groene landschappen, dan is een romantische vakantie in Sauerland. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Sauerland


Informatie

Romantiek wordt verschillend waargenomen door iedereen... ben u zo iemand die romantiek en schoonheid ziet in uitgestrekte natuurgebieden, glooiende heuvels, weelderige bossen en groene landschappen, dan is een romantische vakantie in Sauerland, Duitsland zeker datgene waar u van zult genieten. Deze regio van Sauerland ligt in Noordrijn-Westfalen, en is zeer populair bij alle liefhebbers van fietsen, wandelen, watersporten en mooie uitzichten die je ademloos achterlaten. Vanuit uw eigen romantische vakantiehuis in Sauerland, Duitsland, kunt u een van de stuwmeren bezoeken, of misschien gewoon gaan kamperen voor een dag of zo, een wandeling over de Langenberg (843 m), het hoogste punt hier, of gewoon een bezoek brengen aan een van de grote steden die een cultuur en een geschiedenis die moeilijk te evenaren zijn portretteren: Iserlohn, Ludenscheid Meschede met zijn prachtige abdij, of Bestwig, Winterberg en ga zo maar door.

Speleologie en wandelen tijdens een romantische vakantie in Sauerland

Bossen en pittoreske stadjes zijn helemaal niet ongewoon tijdens een romantische vakantie in Sauerland, wandelaars en outdoor fans maken graag een reis door dit gebied. De meer dan 30.000 km aan wandelpaden die zijn zeer goed onderhouden en onthullen een landschap van zeldzame schoonheid, waardoor een romantische wandeling in de natuur zeker geen slecht idee is om wat tijd door te brengen met je geliefde in Sauerland. Een andere zeer populaire activiteit in het gebied is natuurlijk de wintersport, de resorts hier zijn perfect om te skiën, voor bob sleeën (Winterberg), voor het skispringen in Willingen. Een van de grootste prehistorische grotten op het Oude Continent is hier te vinden, namelijk de Balve Cave. En terwijl je toch bezig bent, neem uw familie mee naar het Fort Fun pretpark, dat zal een dag zijn om nooit te vergeten.

Ontsnap aan de drukte

Iedereen heeft die momenten wanneer ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven gewoon even nodig is, die ontsnapping zult u zeker vinden in de magie van rustige dorpjes, tussen de oude kastelen en abdijen, midden in de natuur, dit alles zal u zonder twijfel een compleet gevoel van vrijheid bieden. Van het bronwater van Sauerland maken ze hier een van de beste bieren die je ooit hebt geproefd, dit is ook het gebied waar u de Atta-grot vindt, een van de meest spectaculaire van het land, waar u enkele van de kazen kunt proeven die hier worden gerijpt. De Waldskulpturenweg (Woodland Sculpture Trail) is een 23 km lange wandelroute met rustplaatsen waar je stukjes van de hedendaagse kunst aantreft, en gemakkelijk bereikbaar vanaf uw romantische vakantiehuis in Sauerland kunt bewonderen. De Biggetalsperre is het grootste stuwmeer in dit gebied, waar de watersport een perfecte manier is om tijdens de zomer extra vermaak te bieden. Steden als Arnsberg of Lüdenscheid zijn ook een goede keuze voor een dagje uit. Al met al, er is nooit een saai moment in de heropleving van de romantiek van Sauerland.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.