Uw selectie
Frankrijk
Côte d'Azur
Sterren
1-5 sterren
12345
Slaapkamers
min 1 slaapkamers
123456
stars

204 beoordelingen

8.2
review stars
3/26/2014

Geweldig, goede service en klant vriendelijk

Bedankt voor de goede ervaring!

Royvo

review stars
3/10/2014

prima kwaliteit

goede service, niet duur en groot aanbod

van Hoof

review stars
3/10/2014

betrouwbare onderneming met een uitstekende service

heel goed geholpen en zeer service gericht en vriendelijke telefonistes die alles voor je willen doen.

Ronald Kleij

review stars
3/7/2014

Men was erg behulpzaam aan de telefoon en ik had een leuk huisje voor een goede prijs.

Ik ben erg goed geholpen door het team van Bungalow.Net en heb een huisje op Texel gehuurd voor een zeer lage prijs. Ik was er erg tevreden mee en ...

w. kerkhoff

review stars
2/20/2014

gewoon goed en waar voor je geld

zeer netjes geholpen daar door personeel en alles klopte

A. Gerritse

review stars
1/23/2014

Uitstekende service door betrokken medewerkers!

Prima appartement, heel snel schakelen en zeer pro-actief meedenken. Echt een aanrader!!

Gezin uit Hilversum

834 Vakantiehuizen in Côte d'Azur gevonden

Aan mijn accommodaties toevoegenVergelijk huizen

Vakantiehuizen in Côte d'Azur

Cotes d’Azur was in de 19e eeuw al het magische Europese oord waar het nooit winter was. De azuurblauwe kleur ziet u terug in de lucht langzaam overgaand in de zee.  Het is een zeer gevarieerd landschap met stranden en bossen, bergtoppen en smalle of diepe valleien, rotspartijden en baaien aan de kust. De zandstranden zijn beroemd vanwege de strandvakantie, natuur en watersport.Voor de kust zelf liggen duizenden rotsen en eilandjes zoals Iles d’Hyeres of Iles d’Or.

Mooie natuurgebieden

Het nationale natuurpark van Mercantour is een beschermd natuurgebied. Het biedt bescherming van de bestaande natuur en het leert de bezoekers de natuur te respecteren. Er ligt een wandelroute van 600km door het park langs informatieborden over historie, natuur en cultuur van het gebied.  Het openluchtmuseum Vallee des Merveilles ligt in een natuurgebied, u vindt hier meer dan 30.000 rotsgraveringen en andere archeologische vondsten. Wandelen is hier ontspannend en informatief. De routes de Grandes Alpes is 600km lang en voert door drie natuurparken Vanoise, Ecrins en Mercantour met 16 bergpassen en 15000m hoogte verschil.  Dit is een ultieme manier om kennis te maken met het natuurlijke landschap van Rhones Alpes.

Actief aan de Cotes d’Azur

Een actieve vakantie aan de Cotes d’Azur is afwisselend en ontspannend. De golfvakantie is plezierig, mede dankzij de goedverzorgde golfbanen en het grote aanbod van golfbanen. De wandelroutes zowel in de bergen als aan de kust of in het binnenland sturen u dwars door de natuur.  De Via Alpina is een schitterende bergroute. Bedenk bij elke route dat u ook slechts een deel van de route kunt volgen, afhankelijk van uw tijd en fysieke mogelijkheden. De Napoleon route is een duplicaat van de bekende Honderd dagen van Napoleon naar Grenoble, een aanrader als u van historie en cultuur houdt. Liefhebbers van groen en tuinen kunnen kiezen voor de Mimosa route, mimosa is het symbool van de winter aan de Cote d’Azur. Deze route van 130km leidt u door de heuvels en dalen en langs de mimosavelden.  

De kust

Het kustgebied en het achterland bij Bandol en Menton is een prachtige bestemming voor een vakantie aan de kust. De lengte van de kustlijn is 432km.  Het wordt ook wel de Azurenkust genoemd maar geografisch is dat niet helemaal correct. U vindt aan de kust naast de mooie badplaatsen zoals Cannes, St. Tropez en Menton ook nog steeds schilderachtige vissersdorpen en intieme baaien bij een van de mooie rotsen.  Menton is het eindpunt van de Cote d’ Azur. Een strandvakantie en de watersport is een groot succes aan de Cote d’Azur. Liefhebbers van luxe badplaatsen voelen zich hier prima. Een vakantie met het hele gezin aan de kust is een succes dankzij de vele strand- en watersportactiviteiten.

Cultuur aan de Cote d’Azur

Aan de kust vindt u het hele jaar door tal van activiteiten en festivals. Tussen Cannes en Menton worden talloze evenementen georganiseerd met een artistiek of creatief karakter.  Het landschap met lichtval, temperatuur, natuur, kleuren en sfeer is en blijf een belangrijke inspiratiebron voor kunstenaars. Vele oude meesters hebben er voor gezorgd dat vissersdorpen, steden en landschappen ‘bewaard’ zijn gebleven. Saint Paul is een kunstenaarsdorp waar Soutine, Chagall en Calder de tijd van hun leven hadden. Bezoek het parfummuseum in Grasse, het is het beginpunt van de traditionele parfumerie. De gastronomie van Nice is een prachtig voorbeeld van de fijne keuken in Frankrijk waar de wijn een belangrijk onderdeel van is. De Franse steden aan de kust zijn indrukwekkend zoals Saint Tropez. In de jaren vijftig kwamen zowel de kunstenaars als de welgestelden graag in deze stad. Een stadswandeling is een bijzondere ervaring in deze stad. Ontdek in Port Vauban de grootste jachten van de aarde. Biot is een Frans stadje, een bergstadje met pottenbakkersproducten en glasblazerij.  In het stadje zelf wonen diverse kunstenaars.  Picasso zou hier de ambachten van glasbewerken en keramiek geleerd hebben. Cote d’Azur heeft u veel te bieden. 

1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Frankrijk

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief