Onze vakantieparken aan de Côte d’Azur op de mooiste locaties

Onze vakantieparken aan de Côte d’Azur liggen zeer gunstig voor dagjes naar het strand en uitstapjes in de omgeving. Een vakantie aan de Côte d’Azur was eind 19e eeuw al populair en een regio waar de rijken en de adel... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Côte d'Azur


Informatie

Onze vakantieparken aan de Côte d’Azur liggen zeer gunstig voor dagjes naar het strand en uitstapjes in de omgeving. Een vakantie aan de Côte d’Azur was eind 19e eeuw al populair en een regio waar de rijken en de adel van Europa overwinterden.

Op stap in de regio

Cannes en Saint Tropez zijn de bekendste bad- en havenplaatsen aan de kust. ‘The rich and famous’ hebben hier hun luxe jachten in de havens liggen en de kans dat je Madonna of Johnny Depp of een andere celebrity hier op straat tegen komt is reëel. Vanuit onze vakantieparken kan je alle kanten op. Bezoek het stadje Antibes dat bekend is om het Picassomuseum in het oude kasteel van de familie Grimaldi, het vorstenhuis van Monaco. Daar vlakbij is ook het Marineland waar er spectaculaire shows te zien zijn met orka’s, dolfijnen en zeeleeuwen. Nice is ook een prachtige havenstad om te bezoeken tijdens je vakantie aan de Côte d’Azur. De stad heeft een mooi historisch centrum en het Aquarium Exotique is zeker met kinderen een belevenis. Ongeveer 20 kilometer naar het oosten toe ligt het ministaatje Monaco met de hoofdstad Monte Carlo. Het vorstendom werd vooral bekend doordat de actrice Grace Kelly in 1956 trouwde met Prins Reinier van Monaco.

Activiteiten aan de Côte d’Azur

Aan de hele Côte d’Azur kan je uiteraard heerlijk zwemmen in de Middellandse Zee maar er zijn allerlei verhuurbedrijven van surfplanken, kajaks en kano’s waarmee je de zee op kan. Je kan ook les nemen bij een van de duikscholen om je duikbrevet te halen. Doe de kinderen een plezier en trek er een dag voor uit om het Europark, dat in Vias Plage ligt te bezoeken. Dit is het grootste attractiepark van Frankrijk waar u tijd tekort zal komen. Golfen is tegenwoordig ook een sport voor kinderen en dat is ook in Cap d'Agde Golf mogelijk. ’s Avonds kom je moe en tevreden weer in je huisje op een bungalowpark aan de Côte d’Azur thuis.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.