Vakantieparken in Aquitaine

Onze vakantieparken in Aquitaine bieden een mogelijkheid voor een een opwindende vakantie al fietsend, wandelend en paardrijdend door de beboste regio van Landes of dieper de binnenlanden in zoals bijvoorbeeld de... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Aquitaine


Informatie

Onze vakantieparken in Aquitaine bieden een mogelijkheid voor een een opwindende vakantie al fietsend, wandelend en paardrijdend door de beboste regio van Landes of dieper de binnenlanden in zoals bijvoorbeeld de Dordogne en Lot-et-Garonne. Dit gebied heeft ook een rijkdom aan prehistorische grotten, zoals de lascaux Grotten 30km verderop ten noorden van Sarlat. Als dat uw voorkeur heeft kunt u ook genieten van een ontspannen vakantie aan de oceaan. Bungalow.Net heeft een gevarieerd aanbod van vakantiehuizen wat u ook zoekt, of rust en stilte en natuur of een levendige sfeer van de kustresorts zoals in Biarritz.

Aquitaine, jaren van geschiedenis en cultuur

In het midden van de Dordogne kunt u Sarlat vinden, een van de meest bezochte steden in Frankrijk. Eenvoudig te bereiken vanaf een van onze vakantieparken in Aquitaine, Sarlat heeft een netwerk van nauwe straatjes en architectuur daterend uit de middeleeuwen en renaissance. Er is elke zaterdag markt. Lot-et-Garonne heeft een overvloed aan kastelen en statige oude huizen. Chateau de Fumel werd ooit gebouwd om de Lotvallei te verdedigen gedurende de 100-jarige oorlog en is nu het huidige gemeentehuis van Fumel. Het kasteel van Frespech is ook iets wat u zou moeten zien. Binnen de muren liggen middeleeuwse ruines en gerestaureerde gebouwen. Nadat u de ruines doorgestruind heeft, zou u zeker de pate van het Taulejada restaurant moeten proberen wat zich ook binnen deze muren bevindt. Kom en ga terug in de tijd tijdens een vakantie in Aquitaine.

Avontuurlijk Aquitaine

Eenvoudig toegankelijk vanaf een van onze vakantieparken in Aquitaine ligt Biarritz in de Bay of Biscay en dat is een mekka voor de surfers vanuit heel Europa. U kunt ook uw geluk proberen met de dobbelstenen in een van de casino's in deze stad. Een beetje landinwaarts ligt Bordeaux, de hoofdstad van Aquitaine. Hier kunt u schaatsen, fietsen of wandelen langs de oevers van de Gordonne Rivier, daarna eet u een hapje in een modern restaurant of een koffiehuis in een van de voormalige magazijnen aan de waterkant. De binnenlanden van Aquitaine zijn de Dordogne en Lot-et-Garonne. Daal af in een van de prehistorische grotten of geniet van een mountainbike fietstocht in de beboste paden. Waar wacht u nog op? Kom naar Aquitaine en laat het avontuur maar beginnen.Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.