Met de bungalowparken in de Rhone Alpen is het genieten

Geniet van een plezierige familievakantie met de kinderen op een vakantiepark in Rhone-Alpen. Neem deel aan de dagelijkse activiteiten van het park die op zowel jong en oud gericht zijn. Lig lekker te luieren op een... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Rhone Alpen


Informatie

Geniet van een plezierige familievakantie met de kinderen op een vakantiepark in Rhone-Alpen. Neem deel aan de dagelijkse activiteiten van het park die op zowel jong en oud gericht zijn. Lig lekker te luieren op een ligstoel aan het zwembad van het vakantiepark terwijl de kinderen een leuke tijd doorbrengen met het animatieteam. Ze kunnen ook veilig spelen in het kinderzwembad of in de speeltuinen van het park. ’s Avonds kunt u met z’n allen genieten van een heerlijke maaltijd bereid op een vakantiepark in uw eigen huisje met barbecue in de Rhone-Alpen. Vakantieparken met zwembad in Rhone-Alpen zijn geschikt om als uitvalsbasis te gebruiken voor het bijwonen van evenementen. De muziekliefhebbers kunnen dan hun hart ophalen tijdens de Grenoble Jazz Festival.

Actief genieten in de Rhone-Alpen

Vakantieparken in Rhone-Alpen kunnen geboekt worden wanneer u een cultuurvakantie wilt beleven. Bezoek het plaatsje Saint-Etienne waar u verschillende bezienswaardigheden kunt bewonderen. Breng een bezoek aan het Musée d’Art Moderne waar u de grootste collectie van moderne en eigentijdse kunst kunt bewonderen. U kunt ook de Massenet Festivals bijwonen. Beleef een actieve vakantie met het gezin. Ga lekker tennissen, golfen, fietsen of paardrijden en tennissen.

Vakantie aan een bergmeer

Uw vakantie in de natuur begint op een vakantiepark in de natuur in Rhone-Alpen. Maak paardrijtochten in de prachtige omgeving van het park. In de namiddag kunt u gaan paardrijden in de bossen of langs de meren en genieten van de frisse lucht en waar u tevens de flora en fauna kunt bewonderen. Voor een vakantie aan het meer kunt u kiezen uit diverse vakantieparken in Rhone-Alpen. Verblijf dan bij het meer Bourget, die de grootste en diepste meer is van Frankrijk en waar u watersporten kunt beoefenen zoals zeilen, waterskien en duiken. Uw vakantie aan het water vanuit een vakantiepark in Rhone-Alpen zal onvergetelijk zijn.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/