Genieten met de familie op vakantie in Bretagne

Onze vakantieparken in Bretagne liggen allemaal op bijzonder mooie locaties en hebben in de zomermaanden een activiteitenprogramma voor het hele gezin. U kunt ook tijdens uw vakantie in Bretagne leuke uitstapjes maken. Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Bretagne


Informatie

Onze vakantieparken in Bretagne liggen allemaal op bijzonder mooie locaties en hebben in de zomermaanden een activiteitenprogramma voor het hele gezin. U kunt ook tijdens uw vakantie in Bretagne leuke uitstapjes maken.

Erop uit in Bretagne

Bij de receptie van de vakantieparken in Bretagne is informatie te vinden over van alles wat er te doen is. Een van de grotere jaarlijkse evenementen vindt plaats in Douarnenez. Hier wordt een maritiem festival gehouden waar u klassieke zeilschepen kunt bewonderen en kunt luisteren naar zeeliederen en shanties. Ook aan de inwendige mens wordt hier gedacht en overal in de restaurants staan de specialiteiten van de zee op het menu. Het festival Kann al Loar in Landerneau wordt ook elk jaar gehouden en daar gaan de bezoekers helemaal los met muziek, dans, theater, literatuur, spellen en wedstrijden. Besteed ook een dag in uw vakantie in Bretagne aan een bezoek aan het Festival Interceltique in Lorient wat één van de grootste in Europa is. Het trekt in 10 dagen wel 800.000 mensen en er wordt voornamelijk Bretonse muziek gemaakt. Het oudste festival van Bretagne wordt gevierd in Cornouaille en staat helemaal in het teken de de Bretonse cultuur. Een bijzonder leuk festival dat voor jong en oud plezier is.

Activiteiten in Bretagne

Paardrijden is een sport voor jong en oud. Vanuit uw vakantiehuis in Bretagne is een tocht te paard een aanrader. Bij het Centre Equestre du Cranou in het plaatsje Pont du Buis vlakbij Brest kunt u onder begeleiding een buitenrit maken door de bossen van Cranou en langs de Atlantische Oceaan. Een ware belevenis. In het plaatsje Carantec is een tropisch zwemparadijs waar je je makkelijk een dag kunt vermaken. Heerlijk glijden en zwemmen in verwarmd water. Het pretpark La Récré des 3 Curés in Milizac en het Cobac Parc & Aqua’Fun Park in Lanhélin is een aanrader en een ander pretpark ligt vlakbij Saint Malo en Dinan. In beide zijn er droge en natte attracties.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/