Onze vakantiehuizen aan het Idromeer zijn zeer gewild en mooi gelegen

Het Idromeer is niet bij iedereen bekend maar de liefhebbers van watersporten en bergwandelen weten het goed te vinden. Het meer is bijna 10 kilometer lang en ongeveer 2 kilometer breed. Vanuit onze vakantiehuizen aan het Idromeer is het meer nooit ver weg en kun je hier dagelijks genieten van het water. Je kunt hier zwemmen, roeien en windsurfen. Het Idromeer wordt ook wel ‘een oase tussen de bergen’ genoemd. Een vakantie aan het Idromeer betekent in elk geval volop genieten van natuur en cultuur.

Watersportplezier voor jong en oud

Genieten van een heerlijke vakantie in de Italiaanse zon, vul uw dagen met plezier op en om het water tijdens uw vakantie in Italië. U stapt zo vanuit de voordeur het strand op. Zoek een fijn plekje op om te zonnen terwijl de kinderen heerlijk spelen in het water. Zwemmen, kanoën en drijven op een luchtbed zijn een heerlijke manier om uw vakantie door te brengen. Voor de actieve watersportliefhebber zijn er ook uitstekende mogelijkheden om te zeilen en te surfen op het helderblauwe water van het Idromeer.

Middeleeuws dorp Bagolino

In de directe omgeving van onze vakantiehuizen aan het Idromeer zijn veel mogelijkheden om de natuur in te trekken en lieflijke dorpjes te bekijken. Ongeveer 30 kilometer ten noordwesten van het stadje Idro ligt bijvoorbeeld het middeleeuwse bergdorpje Bagolino op een hoogte van 778 meter. Hier waan je je terug in de tijd. Niets lijkt hier in de loop der eeuwen veranderd. Vanuit dit dorp zijn er ook wandelroutes. Bedenk van te voren welke route je wilt lopen met betrekking tot de zwaarte van de wandeling. Voor beginnelingen zijn er makkelijke routes en voor de doorgewinterde wandelaars zijn er zware routes waarbij je nogal wat kruip- en klimwerk kunt verwachten. Een vakantie aan het Idromeer is ook ervoor zorgen dat je weer veilig thuis komt.

Wandelingen vanuit Crone

Vanuit uw vakantiehuis aan het Idromeer zijn er vanaf de zuidkant verschillende wandelpaden die vanaf het meer de bergen in gaan. De goed aangegeven routes nemen u mee tot hoog boven het meer waar u een schitterend uitzicht heeft over de omgeving. Een van de routes loopt vanaf Crone en heet ‘Cascate’ dat naar de top van de Perlè brengt op een hoogte van 1031 meter. Geniet van het uitzicht en de gezonde berglucht tijdens uw vakantie aan het Idromeer. Wilt u iets spannenders beleven ga dan mee op een canyoning excursie. Dan voel je de adrenaline door je aderen stromen!
1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Italie

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief