Vakantiehuizen voor de Meivakantie Zweden

Vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Zweden kunt u kennis maken met een belangrijke cultuur in Zweden, Zweeds Lapland. Of u nu wilt genieten van de natuur in alle rust of van een heftige wandelvakantie, in Kebnekaise vindt u het allemaal. Bij Jukkasjarvi dichtbij Kiruna  kunt u nog net het IJshotel bewonderen met leuke evenementen en activiteiten vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Zweden. Ontdek de cultuur van de bewoners van Lapland, de Lappen of Samen vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Zweden. Sarek is een nationaalpark in de regio met veel wild, visplaatsen, gletsjers en bergmassieven. Als u het natuurfenomeen Noorderlicht wilt ontdekken, komt u dan naar Abisko. Zweeds Lapland is een bijzondere vakantiebestemming vanaf de vakantiehuizen voor meivakantie in Zweden.

Boek nu uw meivakantie in Zweden voor een rijke cultuurvakantie 

Boek nu uw meivakantie in Zweden voor een rijke cultuurvakantie. Het aanbod is groot en breed. Bezoek het koninklijk domein Drottningholm in Stockholm met het kasteel, theater, paviljoen en park. Maak kennis met de Vikingen of Noormannen tijdens een meivakantie in Zweden. Dit kan tijdens een bezoek aan het Vikingschipmuseum in Arsunda, of het Fotovikens museum in Hollviken. De rotstekeningen van Tanus zijn een aanrader tijdens een meivakantie in Zweden in Bohuslan. De tekeningen gaan terug tot in de Bronstijd. Bij Vitlycke vindt u een museum over de archeologische vondsten. Het kerkhof Skogskyrkogarden-boskerkhof is een mix van tuinarchitectuur en begraafplaats, uniek tijdens een meivakantie in Zweden. De cultuurvakantie in mei in Zweden is zeer afwisselend.

De meivakantie met de familie in Zweden biedt mooie wandelvakanties 

Liefhebbers van een wandelvakantie zouden moeten kiezen voor een meivakantie met de familie in Zweden. U vindt door heel Zweden tijdens een meivakantie met de familie in Zweden prachtige wandelgebieden met verschillende moeilijkheidsgraden en doelgroepen. Een vakantie met kinderen is heerlijk ontspannen tijdens een wandelvakantie in mei met de familie in Zweden. Kies voor Skane en Bleking met het zacht glooiende landschap tijdens een meivakantie met de familie in Zweden. In Smaland vindt u een wat ruiger en rustiger rotslandschap, voor de wandelaars die wat meer uitdaging zoeken. Een wandelvakantie zoals bij Gotland, Halland met de prachtige duinen of de kustlijn van Bohuslan tijdens een meivakantie met de familie in Zweden aan de kust is een groot succes.

 

Appartementen voor de Meivakantie Zweden

BN900933
Lenette 6 personen
1 week 14 t/m 21 mei '16 € 394
Ons huis is een comfortabel huis op 2000 m2 grond in een prachtig gebied in de provincie Örebro, 7 km van het plaatsje Hällefors. Het huis staat in een buurtschap van 11 huizen aan het eind van een weggetje. U heeft veel rust en privacy. De tuin rondom het hui...
BN953147
Skrea Strand 4 personen
1 week 08 t/m 15 mei '16 € 322
Huis "Skrea Strand". 200 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 100 m.
BN953156
Skrea Strand 6 personen
1 week 14 t/m 21 mei '16 € 693
Huis "Skrea Strand". 20 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. Levensmiddelenwinkel 1.5 km, restaurant 150 m.
BN957789
Falkenberg 3 personen
1 week 14 t/m 21 mei '16 € 217
Huis "Falkenberg". Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel, restaurant 400 m.
BN957807
Kungshamn 2 personen
1 week 14 t/m 21 mei '16 € 378
Huis "Kungshamn". 200 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: sauna, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 800 m, restaurant 600 m.
1996-2015 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Zweden

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief