Beleef plezier aan de vakantiehuizen in Drenthe

Onafhankelijk van uw voorkeuren zult u zeker genieten van een vakantie in Drenthe. Deze provincie is een paradijs voor de fietsers en wandelaars, u zult bij vakantiehuizen in Drenthe talloze goed bewegwijzerde routes aantreffen. Daarnaast zijn de vaarroutes op het water door Drenthe zeer goed verzorgd. Dat ziet u ook terug in het feit dat hier de beste kano race van het Nederland wordt gehouden en u hier de oudste kano van de wereld aan zult treffen. Wist u dat in Drenthe de meeste attractieparken van Nederland staan, van klein tot groot, soms wat minder bekend. Een onbekender voorbeeld is het Verkeerspark in Assen, leuk voor de kids, ze gaan terug naar hun vakantiehuisje in Drenthe met een jeugdrijbewijs. Speelstad Oranje is een attractiepark voor 2-13 jarige met deels overdekte attracties. In Drouwen staat het attractiepark Drouwenerzand met attracties klaar voor het het hele gezin.

Ontdek de rijke cultuur in Drenthe

Het vlaggenschip van de culturele vakantie in Drenthe zijn zonder twijfel de hunebedden. Deze vindt u her en der verspreid door het landschap. De meest logische verklaring voor deze stenen vaak met systeem gegroepeerd is dat ze werden gebruikt als grafkamers. De grootste vindt u in Borger bij het Hunebedcentrum maar als u rondfietst of wandelt in Drenthe zult u er zeker meer aantreffen vanaf de vakantiehuizen in Drenthe. Als u wat meer wilt weten over de geschiedenis van Drenthe is een bezoek aan het Drents museum in Assen een aanrader, perfect te combineren met een stadswandeling door de stad zelf. Een bezoek aan Kamp Westerbork bij Hooghalen is indrukwekkend, ondanks de bizarre geschiedenis een verrijking van uw vakantie. Houd er wel rekening mee dat het confronterend kan zijn.

Natuur in het mooie Drenthe

Dankzij de mooie natuur is een vakantie vanaf de vakantiehuizen in Drenthe nog aantrekkelijker. U kunt hier genieten van uw rust, buitensporten, wat fietsen, wat wandelen zonder enige stressfactoren. In het relatief kleine Drenthe liggen toch drie flinke nationaalparken zoals Drents Fries Wold met prachtige vaarroutes, Dwingelderveld met de mooiste wandelroutes en het beek en esdorpenlandschap Drentsche Aa. In het laatste park vindt u ook weer eindeloze vaarroutes, onderling met elkaar en andere provincies verbonden.
1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Nederland

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief