Ontdek de omgeving bij de vakantiehuizen op de Waddeneilanden

Texel

Texel is een van de mooie eilanden, hier vindt u diverse vakantiehuizen op de Waddeneilanden. Texel is het eerste eiland van de vijf, TVTAS. Eierland is een mooi stukje van het eiland. U kunt fantastisch wandelen en fietsen in een landschap van polders, brede zandstranden, duinen met mooie flora. De kenmerkende kuddes schapen in het landschap zijn gezichtsbepalend voor het landschap op Texel. De kaas, de sfeer, de watersport en strandvakantie zijn belangrijke ingredienten.

Vlieland

Vlieland is een belangrijke vakantiebestemming tijdens een vakantie op de Waddeneilanden. De inwoners doen alles om de bezoekers een comfortabel verblijf te bezorgen. Het strand van 20km biedt alle mogelijkheden voor een strand- en watersportvakantie. De parachutistenschool op het eiland is een aantrekkelijke reden voor vele bezoekers. De jachthaven en de veerdienst van Vlieland zijn boordevol tijdens het seizoen, houd er rekening mee op tijd te zijn en op tijd te reserveren. De vuurtoren Vuurduin op Vlieland is het meest gefotografeerde fotomodel van het eiland.

Terschelling

Het eilend Terschelling bruist van activiteiten. Vanaf uw vakantiehuisje op de Waddeneilanden kunt plezier beleven aan 30km aan strand en 70km aan fietspaden. Het eiland is bijzonder met gezellige dorpen en jaarlijks worden hier evenementen georganiseerd zoals de Kunstweken, waarbij u overal op het eiland wel kunst tegen komt, zoals het Oeralfestival met talloze groepen en muzieksoorten en bezoekers. De havens, de vuurtoren Brandaris en natuurlijk het wadlopen zijn belangrijke onderdelen van deze vakantie op de Waddeneilanden.

Ameland

Ameland is anders dan de andere Waddeneilanden. De kunstenaars hebben het eiland geadopteerd vanwege de lichtval en het landschap. November wordt de Ameland kunstmaand genoemd, u vindt dan in alle vormen kunst van schilderijen, keramiek , foto’s en installaties. Bij Nes kunt u de mooie en gezellige haven bezoeken. Ontdek de geschiedenis van het eiland in het reddingsmuseum Abraham Fock. Ameland. Vanaf de vakantiehuizen op de Waddeneilanden ervaart u de typische sfeer van een eiland, onvergetelijk.

Schiermonnikoog

Schiermonnikoog is een waddeneiland en vormt een gemeente. Het eiland is zeer geliefd bij rustzoekers, velen laten met plezier hun auto achter in Friesland en gaan wandelend met de boot naar hun vakantiebestemming, onderdeel van de Waddeneilanden. De mooie jachthaven kan af en toe droogvallen, maar dat heeft ook zijn charmes, blijft u een dagje langer in de haven liggen. U zult veel plezier beleven aan het strand en met de watersport in de gemoedelijke eilandensfeer. Dit ervaart u bij de vakantiehuizen op Waddeneilanden.

Ontdek de actieve vakantieparken op de Waddeneilanden

Een vakantie op de Waddeneilanden is heerlijk, u vindt hier rust in de natuur maar u kunt ook voor een levendige actieve vakantie kiezen. Wandelen en fietsen op de eilanden is fantastisch, het geeft een gevoel van vrijheid, u bepaalt de route dankzij de goede bewegwijzering. In de omgeving van de vakantiehuizen op de Waddeneilanden vindt u zowel rustige stranden als toeristische stranden compleet met spetterende watersportactiviteiten zoals zeilen, surfen, zwemmen, boottochten maken of zeekajakken. Afhankelijk van de natuurlijke omstandigheden kunt u hier zelfs duiken en snorkelen. TVTAS – Texel, Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog zijn paradijselijke vakantiebestemmingen voor buitenactiviteiten. Vanaf een bungalowpark op Terschelling kunt u parachute springen. Texel heeft een centrum voor zweefvliegers op een groot veld waar een hobby realistische vormen aanneemt. U kunt reserveren voor een panoramische vlucht over de eilanden vanaf Ameland.

Cultuur op de Waddeneilanden

Op elk eiland tijdens een vakantie op Waddeneilanden vindt u culturele schatten, in de gemoedelijke eilandensfeer hebben deze schatten nog meer allure. Zo kunt u op Ameland het aantrekkelijke Maritiem centrum Ameland bezoeken, informatief en leuk voor het hele gezin. En wat dacht u van het landbouw en juttersmuseum in Swartwoude? De Oudheidkamer op Texel is een andere toeristische trekpleister, een mooie pitstop tijdens een wandeling of fietstocht op het eiland. De jachthaven van Oudeschild moet u eigenlijk ook gezien hebben. Het museum informatiecentrum de Noordwester op Vlieland laat u kennis maken met de wrakvondsen, strandjutten zit de eilanders nog steeds in het bloed. Het visserijmuseum Aike van Stien op Terschellling laten voorwerpen uit 1850-1950 over de visserij hun eigen taal spreken, indrukwekkend. U begrijpt, dit is een greep uit de vele goede voorbeelden. Vanaf de vakantiehuizen op de Waddeneilanden van uw keus kunt u maximaal genieten.

Sfeer proeven op de eilanden

Vakantiegevoel is voor iedereen wat anders maar ik denk dat de volgende omschrijving vele vakantiegangers aan zal spreken. Een gevoel van vrijheid bij wat u ook doet en u draagt geen horloge tijdens de vakantie. Tijdens de zonsondergang op het strand bedenkt u zich dat u best wel honger heeft, dus eet u wat. Deze manier van vakantie vieren sluit naadloos bij een verblijf op een vakantiepark op de Waddeneilanden. Misschien is het wat voor u.

Appartementen in Waddeneilanden

Villa's in Waddeneilanden

Villa's op de Waddeneilanden is een luxe vakantiebestemming met volledig ingerichte accommodaties, u kunt hier op vakantie met hond en ongestoord genieten van de prachtige omgeving. De natuurlijke omgeving is zeer divers, bossen, heidevelden, kwelders, zee, strand en duinen, heerlijke ingrediënten voor een vakantie in de natuur. Zwemmen in de zee is een topattractie, Vlieland heeft nu een optie voor de liefhebbers als het water in de natuur te koud is, bij fris zeewater kunt u naar het zwembad Flidunen, een actieve vakantie op Vlieland onder comfortabele omstandigheden.

Villa's op de Wadden voor een perfecte watersportvakantie op het water

Villa's op de Waddeneilanden zijn een prima vertrekpunt voor de watersportliefhebbers. Op Texel kunt u bij de jachthaven Oudeschild terecht voor meerdere activiteiten. Een fijne landplek voor de kanovaarders, catamarans en surfers kunnen heerlijk zeilen op de Wadden- en Noordzee. Bij Oudeschild zult u nu een Waddenstrand aantreffen als aanvulling op de activiteiten van de jachthaven. Een vakantie op het water en aan het water, de toeschouwers kunnen ontspannen op het nieuwe strand, zonnebaden terwijl ze de surfers aan hen voorbij zien gaan. Aan de kust bij Vlieland is surfen dankzij de natuurlijke omstandigheden zeer goed mogelijk, ideale omstandigheden voor een actieve vakantie in de natuur. U kunt hier les nemen, golfsurfen, kitesurfen, windsurfen naast de normale strandvakantie activiteiten.

Villa's op de Waddeneilanden voor een actieve vakantie

Villa's op de Wadden zijn veilige thuishavens tijdens uw vakantie op de Waddeneilanden. Als u moe maar voldaan terugkomt van een dagje aan het strand of anders kunt u heerlijk uitrusten in de villa op de Wadden. Een bezoek aan het nationaalpark Schiermonnikoog is de moeite waard, het is 72 km2 groot, een mooi natuurgebied. U kunt hier eindeloos wandelen, fietsen, mountainbiken, ontspannen genieten van de natuurlijke omgeving, vogels kijken, picknicken op de bankjes. Op het strand van Vlieland kunt u onder ideale omstandigheden genieten van een watersportvakantie, kano varen, boottocht maken, strandzeilen en kitesurfen mede dankzij de natuurlijke omgeving. Wilt u een mooie plek bezoeken, ga dan naar de mosterd en korenmolen de Verwachting op Ameland. Als u wilt wordt u rondgeleid en geïnformeerd en u kunt zelfs een demonstratie meemaken, een aantrekkelijke cultuurvakantie op de Wadden.

BN56919
Familiehuis Bosweg 4 10 personen
1 week 30 nov t/m 07 dec '15 € 565
DOOR DE ENORME POPULARITEIT VAN DEZE ACCOMMODATIES KUNNEN WIJ DE DEFINITIEVE BESCHIKBAARHEID PAS GARANDEREN NA DE BEVESTIGING VAN DE VERHUURDER. Deze  nostalgische vakantiewoning is gelegen op het Waddeneiland Ameland en is een ideale bestemming voor een gesla...
BN983334
Beach Park Texel 4B 4 personen
Texel ligt op slechts 20 minuten varen van het vaste land. Toch voelt u zich hier helemaal weg van huis. Dat gevoel wordt nog eens versterkt door uw onderkomen: Landal Beach Park Texel bestaat uit 144 vrijstaande villa’s. Alle villa’s hebben zonnepanelen en zi...
BN983670
Villapark Vogelmient 6DLS 6 personen
Na een boottochtje van 20 minuten over de Waddenzee, komt u aan op waddeneiland Texel. Nog 12 kilometer rijden en u zit opLandal Villapark Vogelmient.Slechts een kleine bosrand scheidt de villa’s van de Texelse kust. Aan de andere kant van het luxe bungalowpar...
BN983676
Résidence Terschelling 2AL 2 personen
Op Landal Résidence Terschelling heeft u de luxe van alles onder één dak en toch de vrijheid van een vakantiehuis. De 54 luxe appartementen van dit park liggen vlakbij het levendige dorpje Midsland.Het strand ligt om de hoek van dit complex. Terschelling is de...
BN983682
Schuttersbos 2-4B 4 personen
Tijdens de bootreis snuift u het eilandgevoel al op! De karakteristieke Brandaris verwelkomt u al van verre. Ervaar dit typische eilandgevoel tijdens uw verblijf op Landal Schuttersbos.Vanuit het knusse bungalowpark in Midsland loopt u zo het bos en de duinen ...
1996-2015 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Nederland

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief