Vakantie voor Oud en Nieuw Spanje

Wilt u uw Nieuwjaar vakantie doorbrengen ver weg van sneeuw en ijs? Dan bieden Bungalow.Net´s vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Spanje de juiste oplossing.

Een ´fruitige´Nieuwjaar vakantie in Spanje

Tijdens uw Nieuwjaar vakantie in Spanje kunt u meedoen met een typisch Spaanse traditie: twaalf druiven na elkaar eten om middernacht, één op elke slag. De plaats bij uitstek om dit te doen is Madrid, waar duizenden mensen verzamelen op het plein Puerta del Sol om deze traditie in leven te houden en om samen Nieuwjaar te vieren.

Een zonnige oud en nieuw vakantie in Spanje

Als u wilt opscheppen over uw kleurtje na uw Oud en Nieuw vakantie, dan zijn de Canarische Eilanden de juiste bestemming. Naast de talrijke prachtige stranden zijn er veel andere bezienswaardigheden. Eén daarvan is de Rogue Nublo, een 60-meter-hoge basalt rots op een 1700-meter-hoge berg. Als u op zoek bent naar meer avontuur tijdens uw Oud en Nieuw vakantie in Spanje, dan kunt op kameel- of quadsafari gaan, of u kunt gaan paragliden. Als u dit niet wilt missen, boek dan nu één van onze vakantiehuizen voor Oud en Nieuw in Spanje.
1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Spanje

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief