Vakantie voor Pasen

Vakantiehuizen met Pasen, voor een heerlijk weekendje weg met familie of vrienden. Verstop de paaseieren in de tuin van het vakantiehuis voor urenlang pret voor de kinderen. De lente staat voor de deur en er is niets fijner dan in een vakantie huis de natuur te genieten met Pasen. Met een lekker kop koffie op het terras van het vakantiehuis en een heerlijk paasgebakje. Buiten ontbijten met eieren en krentenbrood en daarna de natuur is voor een heerlijke wandeling of fietstocht.

Vakantiehuizen met Pasen een weekendje weg dichtbij huis

Zoek een vakantiehuis voor Pasen niet te ver van huis, in eigen land of net over de grens en beleef de plaatselijke paastradities. Eieren schilderen en het vakantiehuis in paassfeer versieren. De kinderen zullen genieten. Bezoek een pretpark, dierentuin of maak een schitterende wandeling of fietstocht tijdens het paasweekend en u zult heerlijk tot rust komen. Binnen een paar uur rijden bent u bij uw vakantiehuisje voor Pasen aangekomen en het genieten kan direct beginnen.

Genieten in de natuur met onze vakantiehuizen voor het paasweekend

Wandelen, fietsen, paardrijden of een ritje met de auto vanuit uw vakantiehuisje met Pasen, er is geen betere manier om een heerlijk weekend in de lente door te brengen dan in de buitenlucht. Ook boottochten, kanoën, roeien of vissen zijn ideaal om van de natuur met Pasen te genieten. De lente komt eraan en de wereld ontwaakt. Geniet van het gekwetter van vogels, de jonge lammetjes en de tulpen die bloeien tijdens uw vakantie in de natuur in het Paasweekend. Uw actieve weekendje weg begint in onze gezellige vakantiehuizen voor Pasen en neem vooral de hond mee naar onze huisdiervriendelijke vakantiehuizen met Pasen en laat hem samen met u genieten van de paasvakantie in de natuur.
1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in heel Europa

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief