Vakantie voor een weekendje weg Turkije

Dankzij het natuurlijke landschap kunt u vanaf de vakantiehuizen voor een weekendje weg in Turkije van de natuur genieten. Het Hoogland van Anatolië is gezichtsbepalend voor het landschap van Turkije. U vindt hier hoogtes tot 2500 meter, kale en woestijnachtige hoogvlaktes omringd door randgebergtes met nog hogere toppen. De liefhebbers van een wandelvakantie, natuur en rust genieten hier met volle teugen vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Turkije in de natuur. De vele badplaatsen zoals Bodrum zijn dankzij de prachtige zandstranden en het milde klimaat zeer populair vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Turkije. Het aanbod van de strandvakantie en watersportvakantie is niet voor niets meer dan compleet vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Turkije.

Boek nu uw weekendje weg in Turkije en ontdek de rijke cultuur 

Een cultuurvakantie in Turkije is afwisselend en verrassend tijdens een weekendje weg in Turkije. Boek nu uw weekendje weg in Turkije en ontdek de rijke cultuur. Tijdens een weekendje weg in Turkije komt u prachtige handgeweven tapijten tegen. Het weven begon als kunst op het platteland, maar het kleed werd er al gauw gebedskleed. Bezoek een stad als Ankara tijdens een weekendje weg in Turkije, ontdek het museum van Anatolische beschavingen. De Arslanhane Carnni moskee is een prachtige moskee in Ankara die u echt moet zien tijdens een weekendje weg in Turkije. Istanboel is een grote, historische en religieuze stad met zeer oude monumenten. Bekende toeristische trekpleisters zijn de Blauwe Moskee, Hagia Sophia en het Topkapi paleis. Dit mag u niet missen.

Een weekendje weg met de feestdagen in Turkije aan het strand is super 

Tijdens een weekendje weg met de feestdagen in Turkije aan het strand met de familie is fantastisch. Turkije is een belangrijke leverancier van de strandvakantie met kinderen in Turkije. De Turkse Riviera met plaatsen als Bodrum, Alanya, Marmaris, Kusadasi en Antalya is fantastisch tijdens een weekendje weg met de feestdagen in Turkije met familie. De Zwarte zeekust biedt prachtige stranden zoals het Arakli-strand, veilig voor een vakantie met kids dankzij het brede ondiepe water. Het eiland Gokceada biedt rustige stranden voor uw welverdiende rust of een romantisch weekendje weg in Turkije. Tijdens een weekendje weg met de feestdagen met de familie in Turkije is de Ciftlik baai DE locatie voor rustzoekers.  Een weekendje weg met de feestdagen in Turkije is geweldig aan het strand.

 

Appartementen voor een weekendje weg Turkije

Villa's voor een weekendje weg Turkije

1996-2014 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Turkije

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief