Vakantie in Halland

Vakantiehuizen in Halland zijn mooie vakantiebestemmingen als u op een comfortabele manier van uw vakantie wilt genieten. Een vakantiehuis is compleet en gezellig ingericht, u vindt er vaak een handige keukenhoek, er is speelruimte voor de kinderen. Buiten vindt u een parkeerplaats, een terras vaak met barbecue en tuinmeubelen, een vakantiehuis met zwembad en u kunt hier op vakantie met uw huisdier dankzij de ruime opzet. Het landschap van Zweden staat bekend als ongerept, indrukwekkend, met rust en ruimte, divers. Als u over Halland leest, zult u al snel ontdekken dat dit het kustgebied van Zweden is, het is een duinenkust met lange zandstranden, u vindt hier baaien met hier en daar een rotspartij. Het gebied leent zich uitstekend voor een watersportvakantie, strandvakantie, wandel- en fietsvakantie, een vakantie met als belangrijkste kenmerk rust en stilte. Verwen u zelf met een heerlijke ontspannen vakantie en boek een vakantiehuis in Halland.

Vakantiehuizen in Halland voor cultuurvakanties

Vakantiehuizen in Halland zijn aantrekkelijke vakantiewoningen. De vakantiehuizen met zwembad zijn bijzondere vakantieadressen met speelruimte voor de kinderen, de huizen zijn compleet en gezellig en comfortabel ingericht, u kunt hier op vakantie met uw huisdier. Vanuit uw plezierige vakantie adres kunt u op een eenvoudige manier genieten van een cultuurvakantie in Halland. Deze vakantie in Halland is niet een gigantische massatoeristische bestemming, het is wel een prachtige bestemming voor hen van de natuur houden, die op zoek zijn naar rust en stilte, die gewoon een heerlijke ontspannen vakantie aan de kust zoeken met alles erop en eraan. U kunt een bezoek brengen aan Särö, een stadje in Halland en u vindt hier nog behoorlijk wat herenhuizen, een stadswandeling is dan ook een aanrader zodat u optimaal kunt genieten van de bouwstijl en sfeer. Tylögrund is een van de vuurtorens in Halland, kenmerkend voor dit gebied met een heel eigen cultuur. Deze vuurtoren is rood met wit geschilderd, het is opengesteld voor bezoekers en van hieruit heeft u een prachtig uitzicht op de hele omgeving van Halland. Boek een vakantiehuis in Halland en ervaar het zelf.

Vakantiehuizen in Halland voor actieve vakanties

Vakantiehuizen in Halland bieden mooie vakantiehuizen voor de liefhebbers van een actieve vakantie. Vaak vindt u de huizen op toegankelijke locaties, zodat u al snel op een mooie vakantiebestemming stuit. De vakantiehuizen met zwembad hebben van alles in huis om u een prettig verblijf te bezorgen. Zo vindt u bij de huizen parkeergelegenheid, speelruimte voor de kinderen, een uitnodigend terras, een handige en comfortabel ingericht vakantiehuis, u kunt hier zelfs op vakantie met huisdier dankzij de ruime opzet van de huisjes. De actieve vakanties zijn veelbelovend, dankzij de prachtige natuur in combinatie met de vele voorzieningen. Zo vindt u een mooie wandelvakantie in Halland, bijvoorbeeld bij Särö, u vindt in dit zelfde plaatsje een golfclub en tennisvelden. Het voormalige treinspoor naar Göteborg is nu een fietspad en het typische spoorstation is nu een populair restaurant. Als u dan bedenkt dat Halland grotendeels bestaat uit een duinenkust met zandstrand, begrijpt u ook dat u hier fantastische vakanties aan de kust, strandvakanties en watersportvakanties kunt verwachten. Boek een vakantiehuis in Halland.
BN957807
Kungshamn 2 personen
1 week 02 t/m 09 apr '16 € 361
Huis "Kungshamn". 200 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen. In het huis: sauna, wasmachine, droger. Levensmiddelenwinkel 800 m, restaurant 600 m.
BN957810
Smögen 5 personen
1 week 18 t/m 25 jun '16 € 627
Huis "Smögen". 500 m van het strand. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel 1.5 km.
BN957811
Väjern 8 personen
1 week 07 t/m 14 mei '16 € 821
Huis "Väjern". 400 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, sauna, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 500 m.
BN957813
Väjern 8 personen
1 week 25 jun t/m 02 jul '16 € 1206
Huis "Väjern". 100 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV, wasmachine. Levensmiddelenwinkel 2 km, restaurant 2 km.
BN960676
Falkenberg 4 personen
1 week 09 t/m 16 apr '16 € 668
Huis "Falkenberg". 900 m van het strand. Voor medegebruik: tuinmeubelen, barbecue. In het huis: met TV. Levensmiddelenwinkel, restaurant 900 m.
1996-2016 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Zweden

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief