Kies voor een topvakantie bij de vakantiehuizen in Gelderland

Vanaf de vakantiehuizen in Gelderland kunt u kiezen uit diverse bezienswaardigheden. Zoals bij elke vakantiebestemmingen kunt u bekende en onbekende mooie plekjes ontdekken. Een bekende culturele attractive is het Kroller Muller museum in Apeldoorn. Ooit begonnen als een privecollectie van Helene Kroller Muller is het nu een collectie van ruim 1100 stukken met in de hoofdrol van Gogh, Picasso en Mondriaan. Een andere prachtige historische bezienswaardigheid is paleis het Loo, u vindt hier nu het nationaal museum. Zowel het 300 jaar oude paleis als de tuinen vormen een mooie locatie om rond te kijken. Het kasteel Slangenburg willen we u niet onthouden. Het ligt net buiten Doetinchem, het is deels in gebruik als gasthuis van Benedictijner Abdij. Het bewijs is geleverd, tijdens een vakantie in Gelderland kunt u de mooiste plekjes ontdekken .

Een actieve vakantie in Gelderland

Een vakantie in Gelderland biedt talloze mogelijkheden voor buitenactiviteiten. U kunt fijn fietsen en wandelen in deze provincie. Er zijn diverse routes uitgezet, u vindt vanaf de vakantiehuizen in Gelderland fietsknooppunten, door deze met elkaar te verbinden kunt u voor zichzelf de perfecte route samenstellen. Wandelen op de heide en in de bossen is heerlijk, u kunt net zo ver gaan als u zelf wilt. Iet s heel anders maar ook heel leuk voor het hele gezin is een bezoek aan de Burgers Zoo in Arnhem, ooit in 1913 opgericht en sindsdien in beweging met als resultaat het mooie moeraspark Burgers Bush. U zult geen watersport in de vorm van mooie stranden aantreffen vanaf de vakantiehuizen in Gelderland, u vindt hier wel mooie rivieren in Rivierenland waar u heerlijk kunt kajakken en roeien. Een bezoek aan de golfbaan is een goede keus als u plezierig wilt ontspannen, als beginner of als gevorderden.

Evenementen tijdens een vakantie in Gelderland

Bij een vakantiehuisje in Gelderland kunt u informeren naar de evenementen die jaarlijks georganiseerd worden in de omgeving van uw vakantie adres. Zo wordt in Barneveld jaarlijks het Ballonfestival gehouden met elk jaar weer andere spectaculaire modellen van ballonnen. In Zutphen wordt jaarlijks rond September het Chocoladefestival in Zutphen georganiseerd. U zult in elke vorm in aanraking komen met chocolade. U kunt eenvoudig uw vakantie plannen rond een evenement.

Cultuur en historie bij een vakantiepark in Gelderland

Vanaf een vakantiepark in Gelderland ontdekt u al snel mooie bezienswaardigheden die u niet had willen missen. Tijdens een bezoek aan de stad Arnhem kunt u ook de historische kelders ontdekken. De molens in Doetinchem hebben ee n heel andere historische waarde, er zijn er niet zoveel meer in Nederland ondanks het Nederlandse imago van tulpen, klompen molens. De Walmolen, Benninkmolen en de Aurora zijn opengesteld voor bezoekers en werken zelfs voor het dekken van de kosten. Het Nederlands watermuseum in Arnhem is een aanrader als u wilt kennis maken met de trots van Nederland. U kunt als bezoeker ook deelnemen aan proeven op het gebied van watermanagement. Het Openluchtmuseum is uw kans om het leven van toen te ontdekken compleet met oude ambachten, gebruiksvoorwerpen en onderdak tijdens een vakantie in Gelderland.

Actief genieten bij een vakantiepark in Gelderland

Een vakantiepark in Gelderland heeft een actief karakter, vaak vindt u er voorzieningen voor sportieve activiteiten zoals een sportveld of zwembad. Tijdens het seizoen is het vrij normaal dat er speciale activiteiten voor de kids, groot en klein, worden georganiseerd. Buiten het park kunt u ook veel verwachten van een actieve vakantie in Gelderland. In het Rivierenland kunt u eindeloos varen, fietsen en wandelen in de natuur. In de hele provincie liggen routes voor een fietstocht of een wandeltocht. De heide en de bossen vormen een prachtige natuurlijke omgeving voor deze ontspannen buitenactiviteiten.

Bijzondere activiteiten in Gelderland

De wandelvierdaagse van Nijmegen trekt gigantisch veel bezoekers in de vorm van deelnemers en toeschouwers. De hele week rond deze vierdaagse vanaf de bungalowparken in Gelderland is een groot feest. Er zijn toeschouwers die Nijmegen aandoen in deze week, niet voor de sport maar wel voor het amusement. Rondkijken in de omgeving vanaf de vakantieparken in Gelderland is leuk maar vanuit een DAF 33 of op een solex is nog leuker, een vakantie met een nostalgisch tintje. Het kan allemaal in Gelderland. Dit is kenmerkend voor deze vakantie, u kunt precies doen wat u wilt, aansluitende bij uw fysieke en financiele mogelijkheden. Het budgetvriendelijke karakter iet u terug in de mogelijkheden voor een goedkope en dure vakanties, goedkoop en duur uit eten. Ontdek het zelf en ervaar de gemoedelijke sfeer in Gelderland.

Appartementen in Gelderland

Onze appartementen in Gelderland zijn een prima gelegenheid voor een vakantie met uw familie of vriendengroep. U kunt op een heerlijke ontspannen manier genieten van een vakantie op uw eigen plekje. Gelderland is een rustgevende omgeving, omdat u al heel snel in het midden van de natuur bent. Daarnaast zal de cultuurliefhebber en buitensporter hier erg genieten van alle mogelijkheden die er zijn. Ga fietsen, wandelen, mountainbiken of paardrijden en maak er een onvergetelijke vakantie van.

Onze appartementen in Gelderland; Betuweland

De Betuwe is een karakteristiek gebied, dankzij de fruitteelt. In de oogsttijd kunt u met de auto of fiets speciale routes rijden om de kleurige en geurige boomgaarden te bewonderen. Daar zult u ook de versgeplukte producten kunnen kopen voor een pot eigengemaakte jam of een appeltje voor de dorst. Flipje, het fruitmannetje uit Tiel, heeft er zelfs een eigen museum aan overgehouden. Genieten op het platteland en heerlijk actief bezig zijn, in deze levende cultuur kan dat allemaal terwijl u in een van onze appartementen in Gelderland verblijft.

Onze appartementen in Gelderland; ontspannende actie in een rustige omgeving

Het landschap van Gelderland is zeer verschillend, neem bijvoorbeeld het Rivierenland met de duinen, stranden, beekjes. De hoge en lage waterstanden van de rivieren en de wilde plantengroei bieden een ideale omgeving voor de actieve sportliefhebbers op een ontspannen manier. In de stedendriehoek Apeldoorn/Deventer/Zutphen ligt Bussloo. Daar kunt u zwemmen, vissen, wandelen, golfen, paardrijden en duiken, geniet hiervan, uitrusten in een van onze appartementen in Gelderland is absoluut geen probleem.

Groepsaccommodaties in Gelderland

Onze groepsaccommodaties in Gelderland staan goed bekend vanwege de comfortabele ligging en hun complete inrichting. Ze lenen zich perfect voor een vakantie met diverse wensen binnen een groep, deze accommodaties zijn in staat het iedereen naar de zin te maken. Door de prachtige omgeving van deze groepsaccommodaties met veel ruimte zowel binnen als buitenshuis zal uw vakantie zeker geslaagd zijn.

Groepsaccommodaties in Gelderland; lekker winkelen

Winkelen is hier een combinatie van winkelen in de gezellige streekdorpen met interessante toeristische souvenirs en tegelijkertijd neemt u de tijd en de gelegenheid de gezellige sfeer van deze streekdorpen op te snuiven. Terwijl u verblijft in een van onze groepsaccommodaties in Gelderland geniet u op een terrasje van een bakje koffie met een huisgemaakt lokaal gebak. U vindt in de streekdorpen ook kleinere musea vaak nog interessanter dan de grotere bekende. Een voorbeeld van een dergelijk streekdorp is Barneveld; het heeft een leuk centrum, het Nairacmuseum, zijn ‘kippen’souvenirs, de terrasjes, een paar gezellige restaurantjes.

Groepsaccommodaties in Gelderland: wandelen en fietsen in de natuur

Natuur en buitensporten gaat heel goed samen in het landschap van Gelderland. Wandelen, fietsen en mountainbiken is in deze provincie heel goed mogelijk, er zijn talloze natuurgebieden, wandel en fietspaden waar u naar hartelust van kunt genieten. De Grebbelinie in de Gelderse Vallei is hiervan een mooi voorbeeld, bossen met beekjes, weilanden  en ruimte. Hier zult ook uitgezette routes vinden waardoor u langs de mooiste plekjes komt. Hier kunt u genieten van een actieve vakantie in de natuur, waarna u terugkeert naar een van onze mooie groepsaccommodaties in Gelderland.

Villa's in Gelderland

Onze villa’s in Gelderland staan op de meest bijzondere plaatsen van de provincie. De villa’s zijn comfortabel en ruimtelijk ingericht, ideaal voor families. Gelderland heeft een brede keus aan activiteiten, natuur en pretparken zijn er genoeg. Denk hierbij aan Apenheul, een park met als hoofdinwoners de apen, die leven in een natuurlijke omgeving, waar u heerlijk kunt rondkijken en wandelen. 

Onze villa’s in Gelderland; actieve vakanties in de natuur

Sportliefhebbers zijn op het goede adres bij een van onze villa’s in Gelderland. De villa’s bieden ruimte voor ontspanning en u kunt uw sportuitrusting prima bergen. De waterrijke gebieden maken veel watersportvoorzieningen mogelijk. We hebben het hier niet alleen over zwemmen en varen, maar u kunt hier ook vissen, duiken, snorkelen, surfen, kitesurfen, varen naar hartelust. Strand Horst en Strand Nulde bij Nijkerk zijn een waar waterparadijs, in combinatie met de heerlijke terrassen en speelgelegenheden in de buurt voor de kinderen en een comfortabel strand of zonneterras maakt het plaatje compleet. Het ligt binnen uw handbereik, u hoeft alleen maar één van onze villa’s in Gelderland te reserveren en de rest komt vanzelf.

Onze villa’s in Gelderland; forten en kastelen 

Het Gelderse rivierenlandschap heeft nog een heel interessant vleugje cultuur namelijk de forten en kastelen. De kastelen zijn toegankelijk voor jong en oud, vaak is er een binnenspeeltuin of  kinderboerderij met geitjes en andere dieren. De kinderen kunnen er heerlijk ravotten terwijl u terug gaan in de tijd. Een leuke manier om kennis te maken met het leven in de Riddertijd. In een van onze villa’s in Gelderland kunt u heerlijk bijkomen in de tijd van nu. Boek een mooi villa in Gelderland.

BN901985
BE Villa 3*** 12 pers. 12 personen
1 week 08 t/m 15 jan '16 € 489
Deze vrijstaande groepsbungalow ligt in de prachtige omgeving tussen Ede en Lunteren; midden in de overweldigende natuur van de Veluwe. In de directe nabijheid treft u landelijk bekende natuurgebieden als de Ginkelse Heide met zijn schaapskudde, het Wekeromse ...
BN901989
SL Vakantiewoning 3*** 4 pers. 4 personen
1 week 27 nov t/m 04 dec '15 € 206
Lunteren in Gelderland is het geografisch middelpunt van Nederland. Omgeven door bossen, heidevelden en zandverstuivingen, is Lunteren een ideale bestemming voor liefhebbers van rust. Ruimte en natuur. Te voet of per fiets ontdekt u hier de Veluwse authenticit...
BN901992
GE Vakantiewoning 3*** 6 pers. 6 personen
1 week 27 nov t/m 04 dec '15 € 205
Dit recreatiepark is een heerlijk familiepark dat al jarenlang natuurliefhebbers, rustzoekers en jonge gezinnen naar zich toe trekt! Dit comfortabele park met een oppervlakte van 15 hectare heeft dit te danken aan de ligging aan de rand van het natuurlijke Ede...
BN902203
GRH Kindvriendel. bungalow 6p 6 personen
1 week 27 nov t/m 04 dec '15 € 339
Heeft u wel eens gedacht aan een bezoek aan het prachtige Land van Maas en Waal? Het is zeker de moeite waard! U vindt hier nog volop ongerepte natuur maar ook historische plaatsjes. Middenin dit prachtige gebied en op circa 15 kilometer afstand van de gezelli...
BN981540
Type A 4 persoons Stacaravan 4 personen
1 week 01 t/m 08 apr '16 € 290
Natuur, ontspanning en entertainment in één in de afwisselende IJsselvallei! Onbeperkt zwem en speelplezier op vakantiepark De Scherpenhof. U kunt het zo gek niet bedenken of De Scherpenhof heeft het; een mega overdekt speelparadijs waar de kinderen zich de he...
1996-2015 © Bungalow.Net
Mijn Reservering
Mijn Accommodaties
Over Bungalow.Net
Klantenservice
Nieuwsbrief
Onze website maakt gebruik van Cookies. Door op Ga verder te klikken, accepteert u het gebruik van cookies.
Nieuwsbrief

Zorg dat u als eerste op de hoogte bent van kortingen tot wel 60% in Nederland

Meld u dan nu aan voor onze nieuwsbrief