Vakantiehuizen in Willemstad

Willemstad is een plaats vol met geschiedenis midden in de unieke sfeer van Curaçao. Een vakantiehuis in Willemstad brengt u in het midden van een historische plek, met vier districten van elkaar gescheiden door de wateren en een natuurlijke haven. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Willemstad


Informatie

Willemstad is een plaats vol met geschiedenis midden in de unieke sfeer van Curaçao. Een vakantiehuis in Willemstad brengt u in het midden van een historische plek, met vier districten van elkaar gescheiden door de wateren en een natuurlijke haven. Elk van de vier districten heeft zijn eigen karakter, en in ieder district is er is iets interessants te zien en te beleven, van het bewonderen van de prachtige Nederlandse architectuur en de grote verdedigingswerken in de vorm van vestingwerken die hier te vinden zijn tot de prachtige natuurlijke omgeving die aan alle kanten van de stad aanwezig zijn. Om een algemeen beeld van een vakantie in Willemstad te krijgen moet u zich voorstellen dat u wandelt door gezellige straatjes met kleurrijke huizen, stuk voor stuk monumenten en vol met culturele elementen, geweldige mogelijkheden om te winkelen en natuurlijk lekker eten, en dit alles in een tropische setting.

De stranden van Willemstad

De schijnbaar eenvoudige activiteit van gewoon relaxen op een strand neemt een geheel nieuwe wending in Willemstad, Curaçao. De stranden op Curaçao zijn niet alleen eindeloos mooi, maar zijn ook omringd door het helderste blauwe water dat u zich kunt voorstellen, waardoor een vakantiehuis in of nabij Willemstad u in één omgeving brengt met zowel het strand als de stad, u zit dus perfecte centraal in het paradijselijke Curaçao. Cas Abao is een strand met wit zand en ideale omstandigheden voor zwemmers, duikers, snorkelaars, om zowel de wereld te verkennen, boven en onder water. Op Curaçao kunt u ook de onderwater schatten ontdekken zelfs zonder natte voeten te krijgen, met een bezoek aan het Curaçao Sea Aquarium. Playa Jeremi is het beeld van natuurlijke schoonheid onthuld als een prachtig strandlocatie, met geen faciliteiten of andere uitgaansgelegenheden, maar met een adembenemende authentiek karakter. Playa Kalki is perfect voor snorkelaars, Playa Knip heeft de meest verbazingwekkende witte zandstranden en turquoise wateren.

Naast het strand op Curaçao...

Op vakantie in Willemstad is misschien in eerste instantie vooral het hagelwitte strand interessant, maar het biedt ook een groot aanbod aan culturele locaties en attracties die voor een perfecte belevenis zorgen. Duik onder in een zee van cultuur en natuur en breng een bezoek aan de Curaçaose Aloë Plantage, het Curaçao Museum, en maak een wandeling in de Den Paradera organische kruidentuin, of maak een rondwandeling in de Floating Market. De grotten van Hato zijn ook een bekend gezicht, 200.000 jaar oud, met en absoluut dramatisch effect. Het Kura Hulanda antropologisch museum is gewoon fascinerend, evenals het Maritiem Museum hier. Er is zelfs een struisvogelboerderij die zeker interessant voor een bezoek zou zijn. Al deze locaties komen samen op de verbazingwekkende tropische setting hier in Curaçao, klaar om u een onvergetelijke ervaring te bieden!


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.