Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Kies voor de voordelige vakantiehuizen op Kreta

Een vakantie op Kreta heeft vooral naamsbekendheid vanwege de strandvakanties en de watersport. Stelt u zich eens voor; u kunt hier het hele jaar watersporten met activiteiten als duiken, surfen, snorkelen en zeilen... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Kreta

Speciale Vakantiehuizendeals in Kreta


Informatie

Een vakantie op Kreta heeft vooral naamsbekendheid vanwege de strandvakanties en de watersport. Stelt u zich eens voor; u kunt hier het hele jaar watersporten met activiteiten als duiken, surfen, snorkelen en zeilen, sportvissen en waterskiën. U vindt hier bekende en populaire badplaatsen zoals Chersonissos, Elounda en Malia of Agios Nikolaos met gasten die jaarlijks terugkeren.

Badplaatsen op Kreta

Ontdek de badplaatsen vanaf de vakantiehuizen op Kreta. Agios Nikolaos ligt aan de golf van Marabello – Oost Kreta. Het Voulismeni meer is een plezierige aanvulling op de kust. De boulevard met winkels en terrasjes zijn een belangrijk onderdeel van deze natuurlijke baai op Kreta. Naast de bovengenoemde watersportactiviteiten kunt u hier boeken voor mooie boottochten langs de kust. De haven moet u gezien en ervaren hebben. Spinalonga is een eiland vlakbij met een groot fort, leuk voor een bootexcursie.

Chersonissos is een belangrijke vakantiebestemming op Kreta. U zult hier tijdens het hoogseizoen zeker massatoerisme aantreffen met mooie maar volle stranden, moderne winkels en twee waterparken. U vindt hier alle mogelijkheden voor een temperamentvolle vakantie aan de kust. Ook vanaf hier kunt u mooie boottochten boeken of een tocht naar de Samarini kloof.

Elounda was een klein schilderachtig vissersdorp totdat het toerisme steeds belangrijker werd. Het landschap is prachtig. Het is een populaire bestemming voor de meer welgestelden onderons. U vindt hier eigenlijk vijf dorpen waaronder Szisma wat echt aan de kust ligt. Het zandstrand hier is het beste van Kreta en de watersportmogelijkheden zijn hier maximaal. U kunt hier hectisch en rustig genieten vanaf de vakantiehuizen op Kreta.

Malia bestaat ook uit meer dorpen waardoor het een grote rol kon spelen als toeristische badplaats op Kreta. Het oude Malia ligt aan de voet van de berg Selena met smalle straatjes en unieke dorpshuisjes, de badplaats heeft een compleet moderne uitstraling met brede en goed verzorgde zandstranden. De watersportmogelijkheden worden optimaal benut. De oude dorpskern van Malia vormt een mooi rustpunt van uw strandvakantie op deze locatie bij uw vakantiehuis op Kreta. Natuurlijk kunt u vanaf deze badplaatsen het binnenland intrekken met een jeep of wandelend of op een scooter. Het is maar net wat u wilt zien en doen op Kreta. Een ding is duidelijk, u zult zich geen moment vervelen vanaf de vakantiehuizen op Kreta.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.