Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Ervaar de Griekse kerstsfeer bij de vakantiehuizen op Kreta

De vakantiehuizen voor Kerst op Kreta zijn een goed begin van een bijzondere kerstvakantie onder de Griekse zon. Voor het klimaat hoeft u niet bang te zijn, al is het niet zo warm als in zomer, het is nog steeds een plezierige temperatuur in december. Afhankelijk van... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Kreta

Speciale Vakantiehuizendeals in Kreta


Informatie

De vakantiehuizen voor Kerst op Kreta zijn een goed begin van een bijzondere kerstvakantie onder de Griekse zon. Voor het klimaat hoeft u niet bang te zijn, al is het niet zo warm als in zomer, het is nog steeds een plezierige temperatuur in december. Afhankelijk van de locatie van uw accommodatie kunt u heerlijk naar het strand of juist de binnenlanden in met de fiets of scooter of een mooie Griekse stad verkennen.
Kreta
De vakantiehuizen voor Kerst op Kreta staan op het grootste eiland van Griekenland, het is het vijfde grote eiland in de Middellandse Zee. Dankzij de vele toeristen en de goed verzorgde voorzieningen op het eiland is Kreta een welvarende vakantiebestemming, dit is terug te zien in het feit dat het de populairste vakantiebestemming van Griekenland is. Het eiland is 390km lang en 12 tot 70km breed. In het binnenland vindt u drie bergen namelijk de Witte bergen-Lefka ori, het Dikigebergte met hoogtes tot 2200m en wat u niet mag missen is de indrukwekkende Samariakloof, een uniek natuurverschijnsel uniek van vorm en omvang. Bij Anogia kunt u nog de wintergoede verzorgde skipistes verwachten. De kustlijn van 1050km heeft van alles te bieden met in het zuiden steile rotswanden en aan de noordkant mooie zandstranden. Een van de grote steden is Iraklion samen met steden als Rethimnon of Agios Nikolaos.

Bezienswaardigheden op Kreta

Vanaf de vakantiehuizen voor Kerst op Kreta kunt u diverse bezienswaardigheden bewonderen, ook in de decembermaand zoals het paleis van Knossos of het Arkadi klooster. Als u van natuur houdt, mag u de Samariakloof en de Lassithi hoogvlakte niet missen. De stranden van Kreta zijn voor velen toch de topattractie en u kunt kiezen . Heerlijk uitwaaien langs het strand met de hond of met de kids of met uw partner, gezelligheid en romantiek zijn belangrijke onderdelen van uw vakantie op Kreta. Al kunt u dan niet zwemmen vanwege het afgekoelde water, dan kunt u nog wel genieten van misschien wel watersport of het maken van een boottocht. De stranden zoals bij Chania zijn prachtige zandstranden met een rose tintje. Het water is ondiep hier en u kunt hier ideaal duiken. Het Balibeach ligt bij Rethyon, een levendige badplaats, natuurlijk niet zo druk als in het hoogzomerseizoen maar het is heerlijk vertoeven in december. U kunt hier leuk winkelen , uit eten gaan, een avondje stappen. Het beste strand van Kreta is waarschijnlijk Falassarna met goudgeel zand, heel erg schoon en ondiep water en de zonsondergang is prachtig hier. Geniet van uw exotische vakantie vanaf de vakantiehuizen voor Kerst op Kreta.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.