Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

De vakantiehuizen voor Kerstvakantie in Engeland zijn super

De vakantiehuizen voor Kerstvakantie in Engeland staan klaar voor u met sfeer, daar zijn de Engelsen goed in zeker met de kerstdagen. Als u bedenkt dat Londen een van de meestbezochte steden van het land is, een van de wereld... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Engeland


Informatie

De vakantiehuizen voor Kerstvakantie in Engeland staan klaar voor u met sfeer, daar zijn de Engelsen goed in zeker met de kerstdagen. Als u bedenkt dat Londen een van de meestbezochte steden van het land is, een van de wereld steden is, kunt u zich ook voorstellen dat de feestelijke decembermaand niet onzichtbaar aan deze stad en aan dit land voorbij gaat. In de decembermaand zult u nog meer lichtjes aantreffen in Londen dan normaal. De kerstmarkten hebben vaak een engelse uitstraling en aanpak in Europa, of de kerstmarkt nu wel of niet is uitgevonden in Engeland zijn deze markten een grote mix van sfeer, cultuur, lekkernijen, kerstdecoraties en alles wat maar met kerst te maken heeft. Vanaf de vakantiehuizen voor Kerstvakantie in Engeland kunt u eigenlijk door het hele land deze markten bezoeken, klein of grootschalig, informeer wel duidelijk naar de openingsdagen, dat zal per markt verschillen. Natuurlijk gaan de ‘normale bezienswaardigheden’ in de stad Londen gewoon door zoals in de uitgaanswijk West End of de talloze musea in de stad zoals de Nationale galerij of het Britse museum. Het Buckingham Palace zal in kerstversiering zijn, natuurlijk kunt u hier fijn rondkijken al of niet met gids. Maar Engeland heeft meer te bieden dan de stad Londen.

Bezienswaardigheden in Engeland

De vakantiehuizen voor Kerstvakantie in Engeland staan in een fantastisch land met een eigen cultuur, imago en humor. U kunt niet alles zien en doen, maar we willen u toch graag wat suggesties aanreiken. De kathedraal van Durhm is een unieke kathedraal vanwege de diverse bouwstijlen. Daarnaast kunt u in de kathedraal religieuze kunst bewonderen en de bebliotheek uit de 6e eeuw is heel bijzonder. Een bezoek aan het Windsor Castle buiten Londen is een aanrader, de grote ronde toren ziet u al van verre staan. Een rondleiding is heel interessant maar deze moet u wel vooraf reserveren. Stonehenge is typisch engels hoewel het verschijnsel ook in andere landen is ontdekt. De Stonehenge is een groep stenen in cirkelvorm geplaatst zoals bij Salisbury. Het ‘leuke’ van dit historische verschijnsel is dat men nog steeds niet weet wat het nu precies betekent en ook niet wat de functie was en is. Dat verklaart misschien ook de grote aantrekkingskracht van de toeristen. Een typische engelse stad is Bath. De stad is half cirkelvormig, er zijn diverse historische badhuizen, het heeft een sprookjesachtige uitstraling. Dit is een prachtig voorbeeld van iets wat u niet kunt beschrijven, in Bath ervaart u een eigen sfeer. Vanaf de vakantiehuizen voor Kerst in Engeland kunt u eindeloos genieten van alles wat u onderweg tegenkomt. Soms is het nog leuker als u niet alles plant, maar dat er ook nog ruimte is voor wat verrassing onderweg. Een ding is zeker, als u alles wilt zien tijdens uw Kerstvakantie in Engeland, gaat dat niet lukken, dan komt u zeker tijd te kort.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.