Vakantiehuizen voor Oud en Nieuw Curacao

Oud en nieuw vieren op een tropisch eiland! Dit is mogelijk! Ga weg van de kou en geniet van de heerlijke zomerse tempraturen op Curaçao! Oud en Nieuw op Curaçao moet u niet onderschatten, de lokale inwoners weten er een... Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Vakantiehuizendeals in Curacao


Informatie

Oud en nieuw vieren op een tropisch eiland! Dit is mogelijk! Ga weg van de kou en geniet van de heerlijke zomerse tempraturen op Curaçao! Oud en Nieuw op Curaçao moet u niet onderschatten, de lokale inwoners weten er een waar feest van te maken. Zo is er op het eiland genoeg vuurwerk, oliebollen, goede muziek en de leukste feesten.
Op oudejaarsdag worden over het hele eiland pagara’s afgestoken, dit zijn Chinese matten. In de avond zullen er vele vuurwerkshows zijn. U kunt ervoor kiezen in de avond uw oud en nieuw te vieren bij een leuk café of discotheek, maar u kunt het ook op het strand vieren, zo zijn er meerdere oud en nieuwsfeesten bij verschillende strandtenten. Dit betekent dus dat u tijdens uw oud en nieuw met uw voetjes in het zand kunt staan en al feestend het nieuw jaar kan inluiden! De mensen die van vuurwerk houden zitten op Curaçao op de juiste plek. Vanaf kerst tot en met oud en nieuw worden op verschillende plekken op het eiland vuurwerkshows gegeven, van Mambo Beach tot de Caracasbaaiweg.

Wat te doen na oud en nieuw op Curaçao?

Als u rond oud en nieuw op vakantie bent op Curaçao zijn er ook nog andere activiteiten te beleven. Op 1 januari is er een Nieuwjaarsduik, waar u na afloop gewoon kunt genieten van erwtensoep!
De eerste zondag na oud en nieuw is er op Curaçao Fuikdag. Fuikdag begon als een klein feestje, maar is nu één van de grootste evenementen op het eiland. Honderden mensen komen samen bij de Fuikbaai, er liggen overal boten en op elke boot is het feest. Er zullen verschillende grote artiesten optreden en u kunt langs andere boten om iedereen een ‘bon aña’ te wensen.

Oud en nieuw vieren op het Brionplein

Het is ook mogelijk het nieuwe jaar in te luiden vanaf de wereldberoemde Pontjesbrug. Op het Brionplein wordt de jaarwisseling namelijk groot gevierd. Dit plein ligt direct naast de Pontjesbrug in Otrobanda. Op het Brionplein is met oud en nieuw veel lokale bevolking te vinden. Gedurende oudejaarsavond en nieuwjaarsnacht zijn er op het plein allerlei activiteiten te ondernemen. Het is een gezellig feest, mensen nemen hun eigen stoelen, tafel en drank mee. Na de vuurwerkshow om 12 uur feest iedereen weer door. Natuurlijk zijn er nog vele andere feesten, waar vele bekende dj’s en zangers zullen optreden.

Andere activiteiten op Curaçao  

Natuurlijk kunt u tijdens een vakantie naar Curaçao genieten van het heerlijke weer. Het is ook de moeite waard de vele prachtige stranden te bezoeken, zoals de Kleine Knip, Grote Knip, Porto Marie, Cas Abouw, Santa Cruz en Blauwbaai. U heeft hier parelwitte stranden en een blauwe zee. Ga duiken of snorkelen en ontdek de prachtige onderwaterwereld.  Daarnaast kunt u ook genieten van een uitstekende gastronomie.
Het vieren van oud en nieuw op Curaçao is meer dan een vuurwerkshow bekijken om 12 uur, om het te begrijpen moet u het meemaken. Vier uw oud en nieuw op Curaçao en beleef deze onvergetelijke en unieke ervaring! Kijk voor de beste accommodaties op Curaçao op Bungalow.Net!

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.