Vakantiehuizen voor een weekendje weg Luxemburg

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Luxemburg mag u veel verwachten van een cultuurvakantie. Zo vindt u de steden en dorpen diverse musea zoals het museum Slag om de Ardennen in Clervaux... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Luxemburg


Informatie

Kies voor cultuur tijdens een weekendje weg in Luxemburg

Vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Luxemburg mag u veel verwachten van een cultuurvakantie. Zo vindt u de steden en dorpen diverse musea zoals het museum Slag om de Ardennen in Clervaux, nationaal museum voor Militaire geschiedenis in Diekirch of het speelgoedmuseum in Clervaux. Bezoek vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Luxemburg de Trinitarierskerk in Vianden met het klooster, een mooi rustpunt. Echternach is een mooie stad met een historisch stadhuis en voetgangerszone. U vindt vanaf de vakantiehuizen voor weekendje weg in Luxemburg gezellige jaarmarkten en evenementen. Bezoek de abdij van Willibrord, op dinsdag na Pinksteren wordt de jaarlijks processie van Echternach ter ere van Willibrord gehouden. De vakantiehuizen voor cultureel weekendje weg in Luxemburg bieden actie en afwisseling.

Boek nu uw weekendje weg in Luxemburg en ontdek de stad Luxemburg

Ontdek de stad Luxemburg tijdens een weekendje weg in Luxemburg. Deze stedentrip geeft u de kans om de mooie plekjes van de stad te ontdekken. U kunt ook kiezen voor een romantisch weekendje weg in Luxemburg met een gezellig restaurant bezoek en een sfeervolle wandeling door de oude wijken of langs de verdedigingswerken, beschermd door de UNESCO. U vindt tijdens een weekendje weg in Luxemburg diverse musea zoals het nationionaal historisch natuurmuseum of het museum voor moderne kunst. U zult tijd te kort komen in Luxemburg-Stad. Echternach is de oudste stad in Luxemburg, de combi van het landschap en het historisch centrum geeft deze stad een bijzondere uitstraling. Een stedentrip tijdens een weekendje weg in Luxemburg is een succes.

Een actief weekendje weg met de feestdagen in Luxemburg is avontuur

Actief genieten van een actief weekendje weg met de feestdagen in Luxemburg is een heerlijk avontuur. Een weekendje weg met de kids tijdens de feestdagen in Luxemburg bij Bourscheid is heerlijk ontspannen aan de diverse strandjes bij het stuwmeer Esch sur Sure. Zonnen, zwemmen, kano varen, waterfietsen en windsurfen is pure ontspanning tijdens een weekendje weg met de familie tijdens de feestdagen in Luxemburg. Een wandelvakantie tijdens een actief weekendje weg met de familie in Luxemburg is heerlijk, maar er is meer. U kunt tijdens dit weekendje weg met de feestdagen in Luxemburg bij Echternach ook fijn vissen, waterfietsen, fietsen of het natuurreservaat bezoeken. Luxemburg is een paradijs voor liefhebbers van een actieve vakantie met kinderen in Luxemburg.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/