De vakantie aan het strand bij Algarve is gezellig en betaalbaar

Geniet van zon, zee en zand vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Algarve. De omstandigheden voor een prettige strandvakantie zijn ideaal aan deze Portugese kust. Veel stranden hebben toezicht... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Algarve


Informatie

Geniet van zon, zee en zand vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Algarve. De omstandigheden voor een prettige strandvakantie zijn ideaal aan deze Portugese kust. Veel stranden hebben toezicht , met vlaggen wordt de veiligheid van de zee aangegeven. Als u deze signalen volgt, kunt u met een gerust hart genieten van de watersport en strandactiviteiten. De Algarve ligt uitgestrekt langs de hele kuststreek van Zuid Portugal. Bekende badplaatsen zijn bijvoorbeeld Albufeira, Armacao de Pera of Carvoeira. Langs deze uitgestrekte kustlijn vindt u van alles wat. Er liggen familiestranden, surfstranden aan een oceaan met forse golfven, lange zandstranden, kleine baaien met intieme strandjes. Voor de correcte informatie kunt u het beste informeren bij uw vakantiehuis aan het strand in Algarve. Een strandwandeling langs de kust is heerlijk, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wandeling zo ver als u wilt en kunt, en terug pakt u de bus of een taxi. Op deze manier kunt u maximaal genieten van de prachtige zandstranden, indrukwekkende rotsformaties in een plezierig klimaat, zomer en winter. De Algarve is onderdeel van de ruim 800km Portugese kust. Vergeet ook niet iets van de historie zoals het kasteel van Silves, sfeer zoals op de grote markt in Loule of de natuur bij de kliffen bij Albufeira te proeven. De Algarve is een fantastische vakantiebestemming.

De stranden aan de Algarve

Ontdek de mooie stranden vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Algarve zoals bij Albufeira, Alvor, Armacao de Pera, Carvoeiro of Faro en wat dacht u van Lagos, Olhos d’Agua, Praia de Rocha, Vilamoura of Quarteira. Praia da Marinha is een populair strand bij de stad Lagoa. U vindt hier een lange trap naar het strand, de kliffen zijn indrukwekkend hier. Bezoek de grotten hier, dankzij het heldere water en de mooie onderwereld kunt u hier fantastisch snorkelen. Ten westen van Faro liggen de badplaatsen Albufeira, Porimao en Lagos met toeristische stranden. Het verkennen van het binnenland vanaf hier is een aanrader, het heuvelachtige landschap is prachtig met het hoogste punt van 902m Foia. U zult soms een soort van waddengebied aantreffen, heel bijzonder. De kust van Algarve is in twee delen verdeeld, namelijk Sotavento ten oosten van Faro en Barlavento ten westen van Faro. Albufeiro is een unieke badplaats bij prachtige natuur. Een bezoek aan de gezellige jachthaven mag u eigenlijk niet missen als u hier bent. Maak een boottocht langs de schitterende kustlijn. Ondek de mooie stranden zoals Praia dos Pescadores, Fischerman’s friend, of Praio do Tunel. Een mooie combinatie met de strandvakantie en de watersport is een bezoek aan een kuuroord zoals Caldas de Monchique. Baden in natuurlijke bronnen in de omgeving van de Serra de Monchique is allereerst geweldig, naast het ontspannende en soms genezende effect. Kies voor de vakantiehuizen in Algarve en ontdek alles wat u hier kunt doen en zien, zonder leeftijdsgrens.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.