Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Kies nu voor de voordelige vakantiehuizen aan het strand in Minho

De vakantiehuizen aan het strand in Entre Douro e Minho staan op de mooiste plekjes aan de Atlantische kust in Portugal tussen de rivieren Douro en Minho. De regio wordt in het gebruik aangeduid als Minho, wat geografisch niet helemaal waterdicht is. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Entre Douro e Minho


Informatie

De vakantiehuizen aan het strand in Entre Douro e Minho staan op de mooiste plekjes aan de Atlantische kust in Portugal tussen de rivieren Douro en Minho. De regio wordt in het gebruik aangeduid als Minho, wat geografisch niet helemaal waterdicht is. U vindt in dit gebied naast de mooie stranden aan de Groene kust prachtige steden met een rijke cultuur. Een bezoek aan de havenstad Porto is zeker de moeite waard. Dit is het zelfde gebied waar u ook de portwijnen vandaan komen, de wijngaarden van het Douro dal in Minho zou u echt moeten zien vanaf de vakantiehuizen in Entre Douro e Minho. Naast de diverse historische gebouwen kunt u in Porto bijzondere moderne architectuur verwachten zoals van Alvaro Siza en Eduardo Souto de Moura. Het nationaal park da Peneda Geres mag u ook eigenlijk niet missen. U kunt hier fantastisch wandelen, fietsen en genieten van de natuur.

De Costa Verde in Portugal

Aan de Costa Verde – Groene kust zult u vanaf de vakantiehuizen aan het strand in Entre Douro e Minho de meest onbekende stranden van Portugal aantreffen. Er liggen hier mooie badplaatsen als Esposende en Ofir of Viana do Castelo. Deze laatste ligt aan de rivier de Lima in de schaduw van de berg Santa Luzia op 195m. Dit plaatsje biedt in een gezellige sfeer een mix van strand, vissershaven en historie. De volksfeesten bruisen van energie en de klederdrachten zijn schitterend. Als u van oude straatjes, schilderachtige pleintjes in een badplaats houdt, moet u hier zijn.

De stranden aan de Costa Verde

De diverse stranden aan de Costa Verde zijn uistekend geschikt voor watersportactiviteiten. Bij Praia de Ofir ligt een mooie en breed zandstrand achter de zandduinen aan de kust van Portugal bij Esposende. Praia do Cabedelo is een van de mooiste en gezelligste stranden in Minho bij Viana do Castelo. Als u met de kinderen op stap bent, kunt u kiezen voor de kalme zee bij Praia da Forno, Praia de Nossa Senhora da Guia bij Vila do Conde. De kust van Portugal is populair in de zomermaanden zowel bij de nationale als internationale toeristen. Gelukkig vindt u hier ook nog steeds diverse rustige strandjes voor romantiek of gewoon wat gezelligheid. Espinho ligt 30km vanaf de havenstad Porto. U vindt hier maar liefst 8km aan stranden inclusief mooie zandstranden, vaak zijn deze ook nog beveiligd. Bij Espinho kunt u zeer plezierig surfen en bodyboarden dankzij de natuurlijke omstandigheden. Daarnaast vindt u hier prettige voorzieningen zoals douches en een mooie wandelpromenade. Vila do Conde ligt 35km van de stad Porto, hier zult u ruim 18km aan stranden aantreffen compleet met gezellige eetgelegenheden. Bij Povoa de Varzim, een sfeervolle stad, liggen mooie stranden. Hier kunt u onbezorgd met het hele gezin genieten van uw strand- en watersportvakantie vanaf de vakantiehuizen in Entre Douro e Minho. U kunt altijd bij uw vakantie-accommodatie informeren naar de actuele informatie over de nabije omgeving.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  485 beoordelingen 8.0