Vakantiehuizen in Belgische Kunststeden

Vakantiehuizen in de Belgische kunststeden zijn ontspannen accommodaties voor mensen die wat willen zien en doen tijdens hun vakantie in België. De liefhebbers van cultuurvakanties zullen de tijd van hun leven hebben... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Belgische Kunststeden


Informatie

Vakantiehuizen in de Belgische kunststeden zijn ontspannen accommodaties voor mensen die wat willen zien en doen tijdens hun vakantie in België. De liefhebbers van cultuurvakanties zullen de tijd van hun leven hebben, en België heeft veel cultuur. Enkele kunststeden in België zijn Luik en Kortrijk, het aanbod is zeer afwisselend, historische attracties en humoristische attracties en alles wat daar tussen zit. Denk bijvoorbeeld aan de kwaliteit van de musea, ze zijn zo ingericht dat het aantrekkelijk vakantiebestemmingen zijn voor jong en oud. Na het museumbezoek pakt u nog een gezellig restaurantje en een Belgisch biertje, of u maakt een combinatie met een stadswandeling in de betreffende stad of een boottocht. Boek een gezellig vakantiehuisje in de Belgische kunststeden.

Actieve vakanties in een vakantiehuis in de Belgische kuststeden

Dankzij de talloze mogelijkheden kunt u genieten van uw culturele vakantie in België vanuit de vakantiehuizen in de Belgische kunststeden. Denk hierbij aan een grotere plaats als Brugge, elk jaar op Hemelvaartsdag wordt de Heilig-Bloed processie gehouden, het is het centrum van de Vlaamse toeristische regio’s ook wel het Brugse Ommeland genoemd. Niet voor niets was Bruggen in 2002 de culturele hoofdstad van Europa. Zo vindt u in Brugge het Prinselijk Begijnhof Ten Wijngaerd, het enige bewaarde begijnhof in de stad Brugge, sinds 1927 wonen er nu benedictinessen, maar de intentie is hetzelfde, een zeer aantrekkelijke mooie plek in de stad die u eigenlijk gezien moet hebben tijdens uw actieve vakantie in Brugge. Preetjesmolen is een windmolen in Heule bij Kortrijk, de vlaszwingelmolen is een unicum in België, de enige windmolen die vlas zwingelt en nog bestaat, een zeer bijzondere culturele vakantie ervaring speciaal voor u.

Complete vakanties vanuit een vakantiehuis in de Belgische kunststeden.

Vakantiehuisjes in de Belgische kunststeden  zijn op zich een attractie, de omgeving is schitterende hier dus uw vakantie kan niet meer stuk. Oostende was in 2010 de  cultuurstad van Vlaanderen, vanwege  de aanwezigheid van een prachtige toeristische en historische stadskern. Daarnaast treft u hier een maritieme cultuur, die een bezoek aan deze stad zeer aantrekkelijk maken, samen met de vele historische bezienswaardigheden, deze gezellige sfeer in het centrum en het geweldige aanbod van musea en architectuur zult u zich in deze stad geen moment vervelen, u zult eerder tijd te kort komen om alles te zien. Vergeet niet te genieten van een heerlijk plaatselijk delicatesse en een lekker biertje op een terras. Ook op dit gebied is er veel te beleven tijdens uw vakantie in België. Bij Tongeren vindt u de Pliniusfontein, een waterbron met ijzerhoudend water, genoemd naar Plinius de Oudere. Ter aanvulling van uw culturele vakantie kunt u het natuurpark de Motten bezoeken, waar iedereen zijn resterende energie kwijt kan in het dierenpark, verkeerspark, vis- en roeivijver. Boek een mooie vakantiehuis in de Belgische kunststeden.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/