Vakantieparken in Limburg

Vakantieparken in Limburg zijn in staat u de vakantie van uw leven te bezorgen. De mooie provincie heeft prachtige vakanties in de natuur voor u in petto, de hoofdstad heeft schitterende actieve vakanties te bieden... Lees meer

Speciale Vakantieparkendeals in Limburg


Informatie

Vakantieparken in Limburg zijn in staat u de vakantie van uw leven te bezorgen. De mooie provincie heeft prachtige vakanties in de natuur voor u in petto, de hoofdstad heeft schitterende actieve vakanties te bieden, evenals aantrekkelijke actieve vakanties. Zo loopt er bij Zonhoven een oud kolenspoor wat nu een actief onderdeel is van een fietsroutenetwerk in de natuur dwars door Limburg. Deze mix van natuur en cultuur komt u overal tegen tijdens uw vakantie in België. In Halen zult u een militaire begraafplaats aan treffen, vele Belgische soldaten sneuvelden tijdens de Slag der Zilveren Helmen in 1914. Dit historisch monument is zeer bijzonder, de sfeer is er sereen. Actieve cultuurvakanties in België zijn nu eenmaal zeer divers vanuit de mooie bungalowparken in Limburg.

Vakantieparken in Limburg voor sportieve vakanties in de natuur.

Vakantie- en bungalowparken in Limburg zijn een prima vertrekpunt voor een actieve vakantie in de natuur. In uw vakantiepark kunt u vaak genieten van een accommodatie met zwembad, er is speelruimte voor de kinderen, een tafeltennistafel, ruim terras. Actieve vakanties in een bungalowpark in Limburg liggen om de hoek Bij Zonhoven vindt u meerdere natuurreservaten, daar zou u ook van moeten genieten; de Teut met vennen en dennenbossen en heidevelden met talloze wandelpaden en wandelroutes in de natuur; de Platwijers met de visvijvers, weidevelden, pleister- en broedplaatsen voor de vogels; het Welleke, een beschermd reservaat; Ter Donk, waar u mag wandelen, fietsen, mountainbiken. Zij die houden van de natuur en sport zullen hier optimaal genieten van een sportieve vakantie in de natuur, vanwege de unieke mogelijkheden te midden van deze natuurlijke omstandigheden. In Peer kun je het hele jaar door skiën op echte sneeuw in Snow Valley.

Vakantieparken in Limburg voor een actieve vakantie.

Hasselt is de hoofdstad van Limburg en vanuit de bungalowparken in Limburg is het heel eenvoudig daar eens rond te kijken tijdens een actieve vakantie. Een paar opvallende bestemmingen voor een dergelijke actieve vakantie in Limburg is het Kapermolenpark, een park met speeltuin en een vijver, hier vinden ook live concerten plaats in de zomer, het heeft een binnen- en buitenzwembad, een Japanse Tuin en een van de grotere openlucht skateparken in Europa. Voor jong en oud valt hier wat te beleven tijdens deze actieve sportvakantie. Deze stad heeft ook een overdekt skatepark, een schaatsbaan en een golfterrein. Deze bruisende vakantie in Limburg is een goed voorbeeld van een afwisselende vakantie in België. Een bijzondere cultuurvakantie is een bezoek aan het Vlaams Mijnmuseum, het museum is aantrekkelijk ingericht met nagebouwde mijnpijlers, moderne audiovisuele maquettes en uw gids is een ex-mijnwerker nog in de werkkleding van vroeger. Het is echt heel interessant om dit museum op te zoeken tijdens uw cultuurvakantie in Limburg vanuit een bungalowpark in Limburg.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.