Appartementen Denemarken

Vanaf de appartementen in Denemarken kunt u genieten van cultuur in alle soorten en maten. In het stadje Ribe staat het Vikinger museum. Interactief gaat u modern terug in de tijd, leuk voor jong en oud. Lees meer

Populaire bestemmingen

Speciale Appartementendeals in Denemarken


Informatie

Vanaf de appartementen in Denemarken kunt u genieten van cultuur in alle soorten en maten. In het stadje Ribe staat het Vikinger museum. Interactief gaat u modern terug in de tijd, leuk voor jong en oud. De prachtige krijtrotsen van Mons Klint zijn een natuur-historisch hoogtepunt met het informatieve Geocenter met museum. Historisch gezien is een bezoek aan kasteel Egeskov een hele belevenis. Het is mooi bewaard gebleven en u kunt er musea bezoeken. In Odense staat het bekende museum H.C Andersens, hier vindt u zowel oude manuscripten als ook de reisbenodigdheden van deze bekende sprookjesverteller. Een bezoek aan Aarhuis met het openluchtmuseum Den Gamle By is een succes als u wilt kennis maken met het Denemarken van toen. Vergeet ook het Aros Kunstmuseum niet. Denemarken is rijk aan cultuur.

Ontdek de Deense regio’s met de vele actieve mogelijkheden

U kunt kiezen voor diverse regio’s vanaf de appartementen in Denemarken. Als u kiest voor Zuid Seeland, kiest u voor een groen landschap, mooie stranden en kleine stadjes. De eilanden Lolland en Falster bieden alle mogelijkheden voor uw welverdiende rust en ontspannen strandvakantie. Bij de Limfjord kunt u eindeloos surfen, de watersportrecreatie viert hier hoogtij. West Jutland is een paradijs voor hen die van strand en watersport houden dankzij de 250 km kust en de brede, witte stranden. Zij die graag vissen zijn hier op het juiste adres. Bezoek de mooie fjorden in Zuid Jutland als u van natuur, fietsen en wandelen houdt. Bij Funen en Langeland kunt u fijne fietstochten maken en natuurlijk genieten van de watersportrecreatie. In Noord Seeland is een vakantiegebied met badplaatsen, kastelen, fjorden, inhammen en eilandjes. Er is werkelijk voor ieder wat wils.

Het vakantieplezier met kinderen in Denemarken is groot

Dankzij de natuurlijke mogelijkheden zal jong en oud plezier beleven aan de vakantie. Denkt u hierbij aan de watersport, strandvakantie en interactieve musea maar er is veel meer. Zo kunt u met het hele gezin naar de Givskud Zoo, hier vindt u talloze dieren en soorten dieren die u kunt bewonderen in een zo veel mogelijk natuurlijke omgeving. Bezoek Aalborg als u wilt genieten met de kids. Het is een stad omringd door de natuur, de Aalborg Zoo is zeker een aanrader en het attractiepark kan het hele gezin waarderen. U kunt hier overigens uitstekend winkelen. Legoland in West Jutland /Billundsland is een grote toeristische trekpleister in Denemarken evenals het Tivoli park in Kopenhagen. Dit zijn twee mooie parken met voor alle leeftijden wat wils.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/