Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Vakantiehuizen in Bornholm

Een vakantiehuisje in Bornholm is een mooie vakantieaccommodatie van veel gemakken voorzien, zoals comfort en gezelligheid, speelruimte voor de kinderen, parkeergelegenheid, vakanties met huisdier... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Bornholm


Informatie

Een vakantiehuisje in Bornholm is een mooie vakantieaccommodatie van veel gemakken voorzien, zoals comfort en gezelligheid, speelruimte voor de kinderen, parkeergelegenheid, vakanties met huisdier, een vakantiehuis met zwembad. De vakanties in Denemarken zijn de moeite waard, zo ook de actieve vakanties in Bornholm. Het eiland is een mooi stukje Denemarken, een eiland met een mild klimaat, met een uitnodigende zuidkust voor de liefhebbers van een actieve vakantie aan zee. De noordkust ziet er heel anders uit, het binnenland bestaat uit heuvels, bossen, landerijen, kleine dorpen, een verrassend gevarieerd landschap op een relatief klein eiland. De vele grafheuvels uit de bronstijd zijn het zichtbare bewijs van het feit dat in en rond Bornholm een actief leven was en is. Dit eiland is een prachtige locatie voor een cultuurvakantie, een mooie actieve vakantie, de ideale vakantie voor hen die op zoek zijn naar rust, stilte, natuur en cultuur, ontspanning en inspanning. Boek een vakantiehuis in Bornholm.

Vakantiehuizen in Bornholm voor cultuurvakanties


De vakantiehuizen in Bornholm zijn mooie vakantieaccommodaties voor cultuurvakanties. De vakantiehuizen in Bornholm zijn complete accommodaties met speelruimte voor de kinderen, parkeergelegenheid, comfort en gezelligheid, vakanties met huisdier, een vakantiehuis met zwembad. De cultuurvakanties zijn boeiend en kleinschalig. Als u rondkijkt op het eiland ontmoet u vriendelijke en gastvrije mensen, ervaart u een schitterend landschap. Bij Svaneke groeien de druiven en vijgen, een prachtige omgeving voor het produceren van natuurlijke producten. Bij Akirkeby is een klein stadje, ideale vakantiebestemming voor een gezellige actieve vakantie. U vindt hier een gezellig centrum, een smaakvolle culinaire cultuurvakantie en een prachtige grote bakstenen dorpskerk, een stad typerend voor zijn omgeving. Nekso is de tweede stad op Bornholm, en heeft veel schade opgelopen tijdens de Tweede Wereldoorlog, dat verklaart de modernere huizenbouw, ook zijn er behoorlijk wat houten huizen gebouwd om de sfeer van weleer te herstellen. Bezoek dit stadje, een gezellige cultuurvakantie in Denemarken. Boek een vakantiehuisje in Bornholm.

Vakantiehuizen in Bornholm voor actieve vakanties


Vakantiehuizen in Bornholm zijn mooie actieve vakantiebestemmingen voor alle leeftijden. De omgeving van Bornholm is geen massatoeristische vakantiebestemming, wel een hele mooie vakantiebestemming die van schoonheid, rust en stilte, vriendelijkheid, cultuur en natuur houden. De vakantiehuizen met zwembad, de vakanties met zwembad, de gezelligheid en comfort, de speelruimte voor de kinderen, de parkeergelegenheid kunnen u een onbezorgde actieve vakantie bezorgen. Bornholm wordt wel de Parel van de Oostzee genoemd, vanwege de schoonheid van het eiland. Er wordt wel gezegd dat alle Europese landschappen terug te vinden zijn op dit eiland. De stranden zijn prachtig, u kunt hier heerlijke en onbezorgde strandvakanties vieren dankzij de brede zandstranden. Verder vindt u op Bornholm schitterende mogelijkheden voor visvakanties, gevarieerde fietsvakanties, ontspannen wandelvakanties. Tijdens een pitstop in een van de vele dorpjes kunt u genieten van een culinaire cultuurvakanties in Bornholm, dankzij de verse visspecialiteiten. De veerdiensten zijn wat beperkt in Bornholm. Boek een vakantiehuisje in Bornholm en ga zelf op ontdekkingsreis.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.