Groepsaccommodaties Denemarken

Vanaf de groepsaccommodaties in Denemarken vindt u bekende en onbekende culturele bezienswaardigheden op uw pad. Als u wilt kennis maken met Denemarken hoort het Ribesmusuem over de Vikingen er zeker bij. Het stadje... Lees meer

Speciale Groepsaccommodatiesdeals in Denemarken


Informatie

Vanaf de groepsaccommodaties in Denemarken vindt u bekende en onbekende culturele bezienswaardigheden op uw pad. Als u wilt kennis maken met Denemarken hoort het Ribesmusuem over de Vikingen er zeker bij. Het stadje Ribe biedt een gezellige sfeer in een historische omgeving, dit mag u dan ook niet missen als u in de buurt bent. Het Geocentrum Mons Klint geeft op een leuke manier informatie over rotsen van Mons Klint. Kasteel Egeskov is met zijn 450 jaren een prachtig voorbeeld van goed bewaarde historie. Een stedentrip naar Kopenhagen is aan te bevelen. Tijdens de stadswandeling kunt u de unieke sfeer proeven, het attractiepark Tivoli bezoeken of kiezen voor de winkelstraat Stroget met een fietstaxi, super comfortabel. Ontdek ook de historie zoals begraafplaats Assistens, de haven of het Rosenberg slot.

Een actieve vakantie in Denemarken verveelt nooit

In de omgeving van de groepsaccommodaties in Denemarken kunt u met de hele groep plezier beleven aan uw actieve vakantie. Bezoek een mooi safaripark zoals Ebeltoft safari-Ree Park, u vindt hier meer dan 100 diersoorten. West Jutland is een mooie familievakantie bestemming dankzij de witte stranden en natuurlijk Legoland, het bekende attractiepark met als thema legoblokjes. Op de eilanden Funen en Langeland kunt u prachtig fietsen dankzij het licht heuvelachtige landschap. Bornholm in de Oostzee is een bijzonder stukje Denemarken met stranden maar ook heuvels, rotsen en meren. Zowel de fietstocht als de strandvakantie is een groot succes. Een vakantie in Denemarken is altijd weer anders.

De strandvakantie in Denemarken is verrassend en bijzonder

Velen weten niet hoeveel Denemarken te bieden heeft voor een strandvakantie. We geven u een paar mooie voorbeelden. Bezoek Mon vanaf de groepsaccommodaties in Denemarken, ontdek de bijzondere krijtrotsen maar ook de bijzondere stranden, een mix van natuur en ontspanning aan het water. Bij het plaatsje Stege liggen mooie witte zandstranden. Bij Ulvshale vindt u het mooiste strand van Denemarken. In Zuid Seeland zult u een mix aantreffen van zandstranden en gezellige stadjes. Bij Jutland liggen brede zandstranden en de Limfjord leent zich uitstekend voor een bijzondere watersportvakantie. Het eiland Lolland is rustig en agrarisch maar daarnaast kunt u hier met plezier naar het strand, de kilometerslange stranden zijn prachtig net zoals Denemarken zelf.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.