Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

De vakantiehuizen in Lolland-Falster staan klaar voor u

Vanaf de vakantiehuizen in Lolland-Falster kunt u kennis maken met een mooi stuk van Denemarken. U vindt hier landelijke rust en eindeloos lange witte zandstranden. Als u het leuk vindt om musea te bezoeken of een... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Lolland Falster


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen in Lolland-Falster kunt u kennis maken met een mooi stuk van Denemarken. U vindt hier landelijke rust en eindeloos lange witte zandstranden. Als u het leuk vindt om musea te bezoeken of een authentiek dorp, het kan allemaal tijdens een vakantie in Lolland-Falster.

Lolland

Het is derde grote eiland van Denemarken. Vanaf de vakantiehuizen in Lolland-Falster kunt u leuke en authentieke plaatsen ontdekken zoals Maribo, Sakskobing, Rodby of Nakskov. Het is een agrarische omgeving met een mooie kust en bijzondere cultuur zoals grafheuvels uit de Vikingtijd. Rondkijken in de omgeving kan op bijna alle manier, op de fiets, wandelend, op de motor of met de auto. U zult als ‘heel vanzelfsprekend’ landgoederen en oude boerderijen in het landschap tegen komen, kenmerkend voor deze omgeving. Actief genieten vanaf de vakantiehuizen in Lolland-Falster is allround met een kust voor de strandactiviteiten en de watersport en het de bossen en het platteland voor fijne wandelingen en fietstochten. Cultureel valt er ook genoeg te beleven. Bezoek de stad Nakskov met de grote fjord, populair als toeristische besteming. Maribo is een leuk stadje met een historische uitstraling, musea en een gezellig centrum . Rodby en Rodby havn vormen samen een oude koopmansstad, het wordt beschermd door de zeedijk en de Rodbyfjord. U kunt van alles zien en doen in Lolland-Falster. Bij activiteiten kunt u denken aan zwemmen, vissen, golfen, fietsen en wandelen.

Falster

Een vakantiebungalow in Lolland-Falster is leuk en aantrekkelijk. De plaats Nykobing met de mooie marktplaats en bijzondere bouwstijlen zou u echt gezien moeten hebben. In dezelfde plaats vindt u ook divers musea zoals het Brandmuseet. De Graansilo en de Oude supermarkt staan model voor de oude levensstijl van weleer. Het openlucht museum in Maribo is een andere toeristische trekpleister. Andere leuke plaatsen in Falster zijn Hesnaes en Marielyst. Bij deze laatste liggen ook mooie zandstranden. De wandelingen en fietsroutes in Falster zijn zeer goed georganiseerd met thema’s, langs de landgoederen, vaak in samenwerking met de buurtregio Lolland. U zult hier nog geen massatoerisme aantreffen. U kunt hier het hele jaar maximaal genieten van uw vakantie in Lolland-Falster.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
 • Ervaring

  Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

 • Risicovrij

  Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

 • Beveiliging

  Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

 • Vertrouwen

  Ons bedrijf heeft een hoge waardering van onze gasten ontvangen op TrustPilot.

  stars

  487 beoordelingen 8.0