Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

Kies voor een van de voordelige vakantiehuizen in Oost Jutland

In de omgeving van de vakantiehuizen in Oost Jutland vindt u mooie en veilige zandstranden naast de diverse attracties. U kunt dit vakantiegebied onderverdelen in de regio Arhur en Vejle. U beleeft plezier aan uw... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Oost Jutland


Informatie

In de omgeving van de vakantiehuizen in Oost Jutland vindt u mooie en veilige zandstranden naast de diverse attracties. U kunt dit vakantiegebied onderverdelen in de regio Arhur en Vejle. U beleeft plezier aan uw vakantie in Oost Jutland dankzij het brede aanbod van natuur, sport en spel, historie in een prachtig natuurlijke landschap.

Een actieve vakantie in Oost Jutland

Een actieve vakantie in Oost Jutland met kinderen is heel plezierig in het gebied Djursland, de Neus van Denemarken, Djurs Sommerland. De stranden zijn kindvriendelijk, niet heel erg diep en schoon. Het zijn wel vaak kiezelstranden dus strandschoenen verhogen zeker uw vakantieplezier. Activiteiten vanaf de vakantiehuizen in Oost Jutland zijn talrijk maar de belangrijkste zijn wandelen, fietsen, vissen, zwemmen en golfen. Een spannende dagtocht met kids is een bezoek aan de kalkgrotten van Daugbjerg op ruim 60m diepte, slechts 19km van Viborg. Hier kunt u rondkijken in de wereld van toen, hoe men leefde en werkte als mijnwerkers. U kunt op de fiets, met de auto en op de motor mooie tochten in de omgeving maken.

Culturele ontdekkingen in Oost Jutland

Tijdens een vakantie in Oost Jutland kunt u het stadje Arhus bezoeken, de Kleinste grote stad van de wereld; de mooie bossen en stranden liggen pal naast het drukke centrum. Het natuurlijke achterland van Arhus is prachtig qua natuur. Rondkijkend in de omgeving van uw vakantiebungalow, ontdekt u hier gezellige provinciestadjes met zowel traditionele als moderne invloeden. In dezelfde omgeving kunt u het Openluchtmuseum Den Gamble By bezoeken, hier krijgt u een visueel beeld van de levensstijl in het verleden van Denemarken. Het kasteel Marselisborg in Arhus is uw bezoek waard, vanwege de bouwstijl en historische achtergrond. Het Aros Arhus kunstmuseum is een andere manier om te genieten van uw vakantie. Als u meer wilt weten over de historische achtergrond van de Vikingen in Denemarken, bezoek het Vikingmuseum. Ontdek het Scandinavische dierenpark vanaf de vakantiehuizen in Oost Jutland met de kids. De grafheuvels in Jelling doen denken aan de hunebedden in Drenthe. Er is van alles te zien en te doen in het mooie Oost Jutland.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.