Kies voor een gezellig en betaalbaar vakantiehuis in Seeland-Mon

Vanaf de vakantiehuizen in Seeland-Mon beleeft u plezier aan een afwisselende vakantie. U vindt hier zowel cultuur als natuur, actie als rust. Dit vakantiegebied ligt in Oost Denemarken met ruim 1700km aan kustlijn. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Seeland Mon


Informatie

Vanaf de vakantiehuizen in Seeland-Mon beleeft u plezier aan een afwisselende vakantie. U vindt hier zowel cultuur als natuur, actie als rust. Dit vakantiegebied ligt in Oost Denemarken met ruim 1700km aan kustlijn. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse attractieparken en buitenactiviteiten in het binnenland. De stad Kopenhagen is een van de hofleveranciers voor uw culturele bezienswaardigheden. Kortom; jong en oud zal zich uitstekend vermaken tijdens een vakantie in Seeland-Mon.

Seeland

U kunt zowel actief als cultureel maximaal genieten vanaf de vakantiehuizen in Seeland-Mon. Het aanbod van pretparken is plezierig, ideaal voor een familievakantie met kinderen zoals Bonbon-land of Tivoli in Kopenhagen. Andere buitenactiviteiten zijn onder andere fietsen, wandelen, vissen, watersport en strandactiviteiten aan de kust.

Kopenhagen

Kopenhagen is een stevige aanrader vanaf de vakantiehuizen in Seeland-Mon. U kunt hier heerlijk winkelen in de winkelstraat in Stroget, musea bezoeken. Ontdek de haven met de Zeemeermin of de kleurrijke huizenrij Nyhaven. Christansborg is een andere bekende culturele bezienswaardigheid. Bewonder de diverse oude huizen en grachten tijdens een fiestocht of wandeling door de stad, een leuke manier om de stad te verkennen. Andere interessante bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld Amalienborg=het Deens koninklijk paleis of kasteel Egeskov, opengesteld voor bezoekers. Zowel de tuinen als de musea zijn heel bijzonder om te bekijken. Ontdek de culturele schatten tijdens een vakantie in Seeland Mon.

Mon

Het eiland Mons ligt ten zuiden van Seeland, u vindt hier een uniek landschap met prachtige witte kliffen. De natuurlijke uitleg en oorsprong van deze kliffen is als volgt; de kalkafzettingen van 5000 jaar oud zijn letterlijk opgetild uit de oceaan door een natuurlijk proces. U kunt er op twee manieren komen, via het strand onderlangs of bovenlangs via de en wandeling door het bos van oude beuken. Vergeet uw camera niet. U vindt uw vakantiebungalow in Seeland Mon op de mooiste plekjes. Midden op het eiland Mons ligt Stege, met diverse monumenten en oude kerken met mooie fresco’s. Het landschap is zeer gevarieerd met de unieke kust, zandstranden, rietvelden, moerassen, akkers en bossen, dit alles op een kleine 220km2. Het is een onderdeel van Seeland en een belangrijke natuurhistorische toeristische trekpleister van Denemarken.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.