Vakantiehuizen in Brandenburg

Vakantiehuizen in Brandenburg zijn fijne vakantie adressen, comfortabel en gezellig ingericht. Brandenburg is een deelstaat in Oost Duitsland, met de hoofdstad Potsdam, ook vindt u in de dezelfde deelstaat de stad... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Brandenburg


Informatie

Vakantiehuizen in Brandenburg zijn fijne vakantie adressen, comfortabel en gezellig ingericht. Brandenburg is een deelstaat in Oost Duitsland, met de hoofdstad Potsdam, ook vindt u in de dezelfde deelstaat de stad Cottbus met een Sorbische minderheid. U vindt vanuit een vakantiehuis in Brandenburg een veelzijdig aanbod aan natuur, cultuur en architectuur. Brandenburg is de deelstaat waar Berlijn als enclave sinds 1920 tussen in ligt, het staat bol van historische monumenten en architectuur.  De bezoekers zullen deze grens niet altijd ervaren en in de praktijk loopt het ook in elkaar over. Vanuit een vakantiehuis in Brandenburg kunt u prachtig genieten van een cultuurvakantie, actieve vakantie en vakantie in de natuur. De vakantiehuizen zijn gezellig en compleet ingericht met alles wat u nodig heeft voor een prettig verblijf. Kies voor een onvergetelijke vakantie vanuit een vakantiehuis in Brandenburg.

Vakantiehuizen in Brandenburg voor een cultuurvakantie

Vanuit een gezellig vakantiehuis in Brandenburg kunt u zorgeloos genieten van een cultuurvakantie. De vakantiehuizen staan op bijzondere locaties, zodat u eenvoudig een culturele bezienswaardigheid kunt bezoeken. Zo vindt u in Cottbus het park en kasteel Branitz, zowel de locatie als het park is beslist een attractie. Voor het slot Rheinsberg in Rheinsberg geldt hetzelfde. Het slot is opengesteld voor bezoekers, het is een leuke culturele vakantiebestemming voor jong en oud. In Potsdam kunt u vanuit uw vakantiehuis de Nederlandse wijk bezoeken, een Hollandse straat in Duitsland is voor velen een attractie. U vindt het Staatstheater in Cottbus, het is het enigste theater voor toneel, muziek en ballet in Brandenburg. Bekijk het programma van het staatstheater en bezoek het theater tijdens een voorstelling vanuit een vakantiehuis in Brandenburg. Een cultuurvakantie tijdens een verblijf in een vakantiehuis in Brandenburg is een mooie afwisselende vakantie.

Vakantiehuizen in Brandenburg voor een actieve vakantie

Vakantiehuizen in Brandenburg zijn een prima basis voor een actieve vakantie. Dankzij de strategische ligging van het vakantiehuis hoeft u niet ver te gaan voor een activiteit of actieve vakantiebestemming. Een ander aardig detail is dat een vakantie vanuit een vakantiehuis in Brandenburg altijd groen is. Een zeer bekend natuurgebied in Brandenburg is het Nationaalpark Unteres Odertal, het is een ooigebied waar u actief kunt genieten in de ongerepte natuur met de kano op het water, tijdens een wandel- en fietsvakantie door de natuur op de natuurpaden, wandelen door de veengebieden van de Schorfheide. U vindt in Brandenburg meer dan 7000 km fietspaden en dit vindt u allemaal  binnen uw handbereik als u een vakantiehuis in Brandenburg huurt voor een perfecte actieve vakantie. Bezoek een van de vele meren, zoals  het Sentfenberg meer. U kunt kiezen uit locaties en activiteiten als u kiest voor een gevarieerde vakantie vanuit een vakantiehuis in Brandenburg.


Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.