Vakantiehuizen Inspiratie Informatie

U vindt zomer en winter fantastische vakantiehuizen in de Harz

Het nationaalpark Harz is een prachtige omgeving voor uw volgende vakantie bij de vakantiehuizen in de Harz. De hoogste top is Brocken met 1142m, verder vindt u hier veel bos en er is een lager gedeelte waar... Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Harz


Informatie

Het nationaalpark Harz is een prachtige omgeving voor uw volgende vakantie bij de vakantiehuizen in de Harz. De hoogste top is Brocken met 1142m, verder vindt u hier veel bos en er is een lager gedeelte waar u nog veel landbouwvelden aan zult treffen als u rondkijkt in de omgeving. Deze regio heeft een grote aantrekkingskracht op de toeristen, elke maand en seizoen heeft zijn eigen charmes. Elke plaats heeft wel een eigen toeristisch informatiepunt. Als u van nostalgie houdt tijdens een vakantie in Harz, is een trip met de stoomtrein op de Harzer smalspoorbanen een bijzondere ervaring. U kunt ontspannen genieten van de mooie omgeving tussen de plaatsen Wernigerode, Nordhausen en Quedlinburg. U kunt ook nog met de trein naar de Brockenbahn via de Brockenbahn. De sporen van voormalig Oost Duitsland zijn nog zichtbaar.

Zomer in de Harz

Wandelen en fietsen biedt veel vakantieplezier vanaf de vakantiehuizen in Harz. De Goetheweg is een van de bekende wandelroutes, er is een wandelroute voor nudisten maar u kunt ook kiezen voor de route langs de voormalige controleposten van de grens. Als u kiest voor dit gebied is wat sportieve ervaring en een goede uitrustiging wel van belang. Andere activiteiten die u hier zult aantreffen buiten het winterseizoen zijn kano varen en bergklimmen. Een bezoek aan een van de historische plaatsen is een perfecte combinatie van sport en cultuur. Ontdek de mooie plaatsen als Quedlinburg of Altenau of Bad Grund met nog een authentieke uitstraling.

Winter in de Harz

Langlaufen en skisport is een belangrijke activiteit tijdens de wintervakantie in de Harz. Aanbidders van rust en natuur zullen eindeloos genieten van het winterlandschap bij de vakantiehuizen in de Harz. De stilte, de witte sneeuw, de ongereptheid en serene uitstraling maakt een onvergetelijke indruk. Verwen uzelf culinair met een typisch streekgerecht, het smaakvolle maar stevige huisgemaakte brood of probeer een plaatselijk likeurtje. In de gezelligheid van rustieke eetgelegenheden zult u gastvrij ontvangen worden.
Zomer en winter kunt u kiezen voor een goedkoop, duur, last minute, luxe of een voudig vakantiehuisje in de Harz. Dankzij het grote aanbod kunt u kiezen voor een accommodatie op maat, de mogelijkheden zijn eindeloos in deze regio.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.