Geniet met volle teugen van de vakantiehuizen in de Harz

Een last minute vakantie in de Harz is een perfecte manier om te ontspannen. Een lastminute vakantiehuis in de Harz boeken is een goed idee als u er een paar dagen tussen uit wilt zonder enige verplichtingen. Lees meer

Speciale Vakantiehuizendeals in Harz


Informatie

Een last minute vakantie in de Harz is een perfecte manier om te ontspannen. Een lastminute vakantiehuis in de Harz boeken is een goed idee als u er een paar dagen tussen uit wilt zonder enige verplichtingen. Daarnaast zijn er genoeg praktische redenen zoals leuke kortingen als u een Lastminutes online boek. Bovendien is inpakken en wegwezen het beste begin van uw vakantie, de perfecte formule voor het opladen van uw batterij.

De Harz in Duitsland

Ontdek de prachtige natuur vanaf de last minute vakantiehuizen in de Harz. Het is een relatief klein gebied van 110km lang en slechts 40km breed. Het is vanouds een mijnbouwgebied. U zult hier best wat hoogteverschillen aantreffen en het landschap met bossen leent zich uitstekend voor mooie wandelingen, fietstochten en mountainbiketochten over de talloze bewegwijzerde of natuurlijke paden. Als u rondkijkt in dit gebied ontdekt u zeker diverse dorpen, gehuchten en grotere plaatsen, met nog aanwezige tradities en gewoontes.

Cultuur in de Harz

Bad Grund is een van de oudstse stadjes in de Harz, heel mooi gelegen in een dal. U kunt hier ook de grote steen bij Hubichenstein bewonderen van 50m hoogte met een grote adelaar erop geplaatst. Een andere culturele toeristische topper is het Klokkenmuseum met 1600 klokken, een Europese collectie, of u nu punctueel bent of niet, hier zult u zeker plezier aan beleven. In Braunlage kunt u kennis maken met een typisch gezellig stadje , lekker dichtbij uw lastminute vakantiehuis in de Harz. Quedlinburg is een stadje in de Harz wat u niet mag missen als u van historie, cultuur en sfeer houdt. Het was ooit het centrum van het Duitse Rijk. De vakwerkhuizen, soms nog uit de 16e eeuw vindt u hier nog steeds of ontdek de houten huizen uit de 14e eeuw. De smalspoorbaan naar de hogere gedeeltes van de Harz bieden een goede gelegenheid om meer van de omgeving te zien, terug lopen of mountainbiken is altijd een optie. St Andreasberg is een bergstad zeer populair bij de liefhebbers van een wandelvakantie en wintersportvakantie. De steile wegen en de felgekleurde huizen bepalen hier het stadsbeeld. De gele kerk met toren en drie stalen klokken is een ander kenmerkende bezienswaardigheid. Cultureel zult u zich geen moment vervelen vanaf de lastminute vakantiehuizen in de Harz.

Actief genieten in de Harz

Bij Clausthal Zellerfeld in de Oberharz vindt u een paradijs voor mountainbiken en de wintersport. Braunlage ligt in het hart van de Harz, rondkijken in het stadje is leuk vanwege de levendige sfeer met winkeltjes en terrasjes. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor watersport compleet met rodelbaan heel aantrekkelijk. De Harzer Hexenstiege is een route voor mountainbikers, fietsers en wandelaars. Het is overduidelijk, een last minute vakantie in de Harz heeft iedereen wat te bieden.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

Als eerste op de hoogte zijn van de beste aanbiedingen en waardevolle tips?

Met het inschakelen van gratis website push notificaties mis je niets. Reuzehandig en je kunt deze service op elk moment weer uitschakelen. U moet op "Meldingen toestaan" klikken in het bericht van uw browser.

1

Notificaties van Bungalow.Net activeren.