Ontdek het Mecklenburgse merengebied met de mooie vakantiehuizen

De mogelijkheden voor de watersport en een gezellige vakantie zijn eindeloos vanaf de vakantiehuizen in Mecklenburgse merengebied. Dat heeft niet veel uitleg nodig maar we geven u toch graag wat tips. De kracht van dit gebied... Lees meer

Populaire Vakantiehuizen in Meckelenburgse Meren

Speciale Vakantiehuizendeals in Meckelenburgse Meren


Informatie

De mogelijkheden voor de watersport en een gezellige vakantie zijn eindeloos vanaf de vakantiehuizen in Mecklenburgse merengebied. Dat heeft niet veel uitleg nodig maar we geven u toch graag wat tips. De kracht van dit gebied is dat u in elke prijsklasse, luxe of eenvoudig kunt genieten van uw vakantie aan het water. U vindt hier ongeveer duizend meren, qua oppervlakte een derde van Mecklenburg-Vorpommern. Het grote aantal jachthavens en aanlegsteigers geeft toegang tot vele vaarroutes en bootexcursies en vormen een beginpunt van uw avontuurlijke actieve vakantie in Duitsland.

Culturele schatten in Mecklenburg

Het is bijna allemaal water wat de klok slaat vanaf de vakantiehuizen bij Mecklenburgse meren maar u kunt hier ook mooie steden bezoeken zoals de vakwerksteden Waren aan de Müritz of Neubrandenburg aan het Tollenmeer. Op de fiets kennis maken met de cultuur tijdens een vakantie bij Mecklenburgse meren is zeer goed geregeld. U kunt kiezen voor themaroutes zoals de route over Baksteengotiek, de routes varieren van lengte van 75 tot 400km. Het is een plezierige mix van sportieve activiteiten en cultuur. Probeer een restaurant of gezellig terras als u kennis wilt maken met de streekgerechten, bier of likeurtje, dit is pure verwennerij.

Actief genieten bij de Mecklenburgse meren

Varen tijdens een vakantie bij Mecklenburgse merengebied is op alle manieren mogelijk; met een kano of jacht of motorboot of zeilboot, het kan allemaal. Informeer op locatie welke papiere en vergunningen u nodig heeft vanaf de vakantiehuizen aan Mecklenburgse merengebied. In het nationaalpark Müritzer kunt u unieke zee- en trekvogels spotten. Velen denken dat een fietsvakantie en wandeltochten maken in de omgeving van uw vakantiehuisje bij Mecklenburgse merengebied niet actueel is , het tegendeel is waar. De Elbe fietsroute is een van de populaire routes hier, deze loopt via de havenstad Hamburg, over dijken, door weidelandschappen en historische Hanzesteden. Fietsen en wandelen langs de oevers van de 1200km lange rivier de Elbe is bijzonder vanwege de natuur en de historische monumenten toen het nog Oost Duitsland was. Langs de oevers van Peene, Trebel, Tollensee en andere rivieren vindt u diverse natuurgebieden. U kunt hier heenvaren met een kano, flora en fauna spotten en als bonus zult u ook langs diverse kastelen, kloosters en zelfs resten van een oud vikingdorp komen.

Redenen om bij Bungalow.Net te boeken:
  • Ervaring

    Meer dan 20 jaar ervaring op de Europese verhuurmarkt.

  • Risicovrij

    Wij bieden onze gasten de laagste prijs garantie.

  • Beveiliging

    Beveiligde transacties via een 256 bit versleutelde verbinding, veiligheidscertificaat geverifieerd door GlobalSign.

/**/